E2r

Hvordan til at sikre en smedejern hegn med ingen lås

Hvis du har børn kører

Hvis du børnene har kørende rundt, der sikrer en smedejern hegn er en nødvendighed i din baghave. Dette vil give dem frihed til at spille, selv med et minimum af tilsyn. Med hegnet sikret korrekt, vil du være i fred, at dine børn er sikre.

Hvordan til at sikre en smedejern hegn med ingen lås. Forbered smedejern hegnet og rebet for at sikre din hegnet.
Hvordan til at sikre en smedejern hegn med ingen lås. Forbered smedejern hegnet og rebet for at sikre din hegnet.

Men måske du havde installeret din baghave s smedejern hegn, før du havde dine børn. Du troede da, at det du ikke behøver en lås i dit hegn. Men nu, at du har børn at passe, vil det være bedst at sikre din smedejern hegn. Her er nogle enkle måder om, hvordan man sikrer en smedejern hegn uden lås:

  1. Forbered smedejern hegnet og rebet for at sikre din hegnet. Juster hegnet korrekt at sætte den op for at gøre knuden. Sørg for, at hegnet er placeret side om side i orden.
  2. Skær et reb. Skær en del af rebet 2-3 meter lang. Rebet bør mindst være en halv tomme i tykkelse. Du kan købe rebet på hardware nærmest dit sted, eller ved at tjekke din garage for brugte reb. Teste styrken af rebet ved at trække det fra hinanden med hænderne.
  3. Væve rebet gennem hullerne i smedejern hegnet. Den smedejern hegn har designs og mønstre på det. Væve rebet gennem disse mønstre så mange gange som kan være med længden af rebet.
  4. Spænd reb. Binde enderne af rebet sikkert sammen. Sørg for, at knuden er stærk nok, så det ikke kan adskilles fra eller få afbundet af de børn, der holder skubbe og trække i baghaven. Placer knude på den ydre del af hegnet, så børn ikke nemt at finde hvor at løsne rebet.
  5. Camouflere rebet med smedejerns hegn. Du kan gøre dette ved at blande farven af rebet til at af hegnet. Hvis det er muligt, kan man også gøre knuder i nogle mønstre, så at de ikke let kan genkendes som knob. Mal rebet i samme farve som smedejern hegn, hvis muligt.

Du behøver ikke at bruge meget for at sikre din smedejern hegn, på trods af at det ikke har en lås. Du kan gøre brug af genanvendte reb, så længe de stadig kan holde stærk. Hemmeligheden i at sikre smedejern hegn med et reb i knuden.

Som forældre

Hvis du har børn kører. Væve rebet gennem hullerne i smedejern hegnet.
Hvis du har børn kører. Væve rebet gennem hullerne i smedejern hegnet.

Som forældre er det din primære bekymring for at holde dine børn sikkert og samtidig give dem frihed til at lege. Baghaven er den bedste legeplads for børn, fordi det er lige inden for din plads. På grund af dette, skal du være i stand til at sikre din baggård med et hegn, og din hegn med en lås.

Så der

Så der, alt hvad du behøver at gøre for at sikre din baghave s smedejern hegn er at få et reb. At vide hvordan man bruger rebet fastgørelse din hegnet vil spare dig meget fra at købe dyre låse. Plus, kan det nemt findes i huset, så udskiftningen ikke er et problem.