E2r

Hvordan til at vælge en sol fødevare dehydrator

En af de ældste metoder til konservering fødevarer dehydrering

En af de ældste metoder til konservering fødevarer er dehydrering, som er et alternativ til frysning og konserves. I dag er moderne mad tørremaskiner bruges som enkel, sikker og nemme måder at tørfoder. De fleste tørrede fødevarer anvendes i opskrifter, der kræver traditionel madlavning. Mad tørremaskiner spare dig tid og kræfter i at forberede disse måltider. De er også ideelle til campister og backpackere, da de fylder meget lidt plads og vægt. En masse børn som frugt læder-de er nærende og sund snacks til børn på farten. Mens brugen af mikrobølgeovne og køleskabe fortsætte med at gøre et gennembrud i grundlæggende køkken stue og opbevaring af fødevarerne, dehydrerende mad, som engang var en gammel måde at bevare dine måltider, kan nu blive forbedret med hjælp af moderne fødevarer tørremaskiner. De hjælper med at tørre fødevarer ved at udtrække fugt væskeindhold fra fødevarer til et vist niveau og underkaste det varme og luft.

Hvordan til at vælge en sol fødevare dehydrator. Sunworks solar food tørretumbler.
Hvordan til at vælge en sol fødevare dehydrator. Sunworks solar food tørretumbler.

Hvis du vil have et bedre alternativ, så prøv disse sol mad tørremaskiner.

Sunworks solar food tørretumbler

Sunworks solar food tørretumbler. Da en masse af nutidige maskiner til fødevare konservering har været erobre markedet, er det bedst at vide, hvilke mærker der er egnet for dig og dit køkken. For eksempel har SunWorks Solar Food Dryer en masse funktioner, som de fleste hjemmegående bør forsøge. Bortset fra dens lys tætte kabinet konfiguration, denne sol mad tørreskab er også bærbare og kan lagres. SunWorks sol mad tørretumblere tilbyde en fuld backup elvarme system samt justerbare ventilationskanaler, som giver temperaturstyring. Dens materiale er robust, vejrbestandigt og har lang levetid til regelmæssig brug, og selv har skærme til at beskytte mad fra skadedyr.

Eben V

Eben V. Food tørreskab. Denne signatur soldrevet mad tørreskab faktisk udfører forbavsende godt under en lang række betingelser, der arbejder effektivt i næsten enhver klima, hvor du kan dyrke frugt og grøntsager. Meget velegnet til picnic brug, det virker på ethvert område på din baghave, dæk eller gårdhave. Den Eben V. Food Dehydrator sæt leveres også med en sol fan, som tillader ventilation drevet af naturlig konvektion og bruger både indirekte og direkte solvarme for hurtig tørring. Dens brugsanvisning indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang som mad tørring tips og opskrifter vil blive inkluderet.

DIY Food tørretumbler og Sprouter. Denne sol mad tørreskab kan arbejde såvel indendørs og udendørs. I toppen af vintersæsonen, kan du faktisk hænge det i huset, selv med frysning rumtemperatur. Også, det gør en stor Sprouter som den faktisk kunne vokse wheatgrass, lucerne, bønner, linser og enhver af dine foretrukne grøntsager. Bortset fra frugter som æbler, abrikoser, løg og svampe, kan alle former for frø i almindelighed let spirede hjælp af sol tørreskab og Sprouter system, som også kommer med UV-beskyttelse. Hvis en interesseret køber ønsker at vide, hvad DIY kant er fra de andre mærker, vil det sandsynligvis være dens 0% driftsomkostninger på passiv solenergi.