E2r

Hvordan til at vælge mellem flydende og bar sæbe

Sæbe bruges til at komme i form af stænger

Sæbe bruges til at komme i form af stænger, men de seneste årtier er der sket ankomsten af flydende alternativer, først i form af at vaske hænder væske, så som sæbe eller shower gel. I dag er sæbe pakket i to fysiske former: faste og flydende. Med hundredvis af sæbe sorter, som du kan vælge fra, er beslutningen om at vælge mellem flydende og fast sæbe en no-brainer, fordi sæbe er sæbe, hvor sæbe er berørt. Uanset dens fysiske form, sæbe væsentlige forbliver den samme, og der er praktisk talt ingen forskel mellem de to hvad angår funktion angår. Dilemmaet af væske og bar sæbe vælger i sidste ende koges ned til personlige præferencer.

Men hvis du ikke er den ødsle slags person

Hvordan til at vælge mellem flydende og bar sæbe. Sæbe bruges til at komme i form af stænger.
Hvordan til at vælge mellem flydende og bar sæbe. Sæbe bruges til at komme i form af stænger.

Men hvis du ikke er den ødsle slags person, kan du vælge bar sæbe. Mange mennesker bruger op flydende sæbe hurtigere end de gør bar soap på grund af hyppig fejlvurdering om størrelsen pumpes ud af sæbe flasken. Meget sæbe også går til spilde på grund af mange folks tendens til squirt liberale - men unødvendige - mængder af flydende sæbe på deres washcloths. Medmindre du placerer din bar sæbe under konstant rindende vand, eller lad det ligge i vand i din sæbeskål, kan din bar soap faktisk vare i flere uger.

Udover at vaske væk olie

Udover at vaske væk olie, snavs og snavs, sæber beregnet til at desinficere din hud af skadelige mikroorganismer. Men laboratorieforsøg viser, at bar sæber gror mikroorganismer på deres overflader, især hvis du holder din bar sæbe i en fugt-rigt miljø. Men mængden af bakterievækst på bar sæber er ubetydelig og sikkert nok til at ignorere, og dermed er det ikke den store grund til alarm. Flydende sæbe, på den anden side en tendens til at inhibere væksten af bakterier, primært fordi flydende sæbe er lagret i en flaske eller beholder. Men den vaskeklud eller skrubber, som du bruger sammen med din flydende sæbe er et meget gæstfrit sted for bakterier og svampe til race. Hvis du var den glemsomme type, der holder glemmer at hænge din vaskeklud ordentligt at tørre efter brug, ville du sikkert vælge at gå til bar soap i stedet for flydende sæbe.

Tænk også om slim eller slam

Tænk også om slim eller slam, der bar sæber efterlader i din sæbeskål, på badeværelse gulvet, og andre områder i badeværelset, der er udsat for sæbevand. De fleste bar sæber efterlade sådan slim eller slam. Mange - hvis ikke alle - flydende sæber ikke. Så med hensyn til post-bad oprydning og slam beskyttelse, synes flydende sæber til at have den øverste hånd.

Men hvis du ikke er den ødsle slags person. Udover at vaske væk olie.
Men hvis du ikke er den ødsle slags person. Udover at vaske væk olie.

Folk nogle gange vælger sæbe på basis af hvordan behagelig sæben lugter. Mange sæber, især flydende sæber, indeholder kemiske additiver for at gøre dem lugte frugtagtig, Minty, blomstrende, og så videre. Alligevel kan disse samme duftstoffer fremkalde allergi hos nogle mennesker. Hvis du er en af dem, kan du bar soap i stedet for flydende sæbe, fordi mange duft-fri bar sæber er til rådighed. På den anden side kan flydende sæber, der ikke indeholder duft tilsætningsstof være noget sjældnere på hylderne.

Et andet tilfælde til fordel for bar sæber er at de fleste bar sæber brug glycerin, et stof kendt for at behandle nogle hudproblemer som eksem og ekstrem tørhed. Så hvis du oplever hudlidelser, kan bar sæber være en sund løsning for dig.

Uanset den fysiske form din sæbe tager ikke noget, hvis din ultimative hensigt er blot at få dig selv renset. Men som den foregående artikel diskuteres, er der nogle andre faktorer, der kan give dig lyst til at beslutte, om at gå fast eller flydende.