E2r

Hvordan til at vælge nødstedte sommerhus møbler

Nødstedte sommerhus møbler er dybest set alle møbler, der er strategisk malet i falmede farver med sløvet spots her og der. Dette skaber en antik indtryk, en effektiv metode til at få den rustikke stemning, du altid har ønsket. Valg af denne type møbler kan være nemt, så længe du ved hvad ser du sigter efter. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger den ideelle nødstedte hytten møbler, her er nogle hurtige og enkle tips, som du kan følge.

Hvordan til at vælge nødstedte sommerhus møbler. Den første ting du skal gøre er at gå til forskellige loppemarkeder.
Hvordan til at vælge nødstedte sommerhus møbler. Den første ting du skal gøre er at gå til forskellige loppemarkeder.
  1. Den første ting du skal gøre er at gå til forskellige loppemarkeder, antikvitetsforretninger, møbelforretninger og garage salg for at gennemse den slags møbler, som du gerne vil sætte i dit hjem. Husk, at møblerne ikke behøver at være gammel. Nyere kan bruges til. Hvis du ikke kan lide farven, kan du altid male det selv og gøre det ser rustik ved blot skrubbe det med sandpapir.
  2. Det er vigtigt, at du opretter et budget, før du køber noget. Bruge dine penge fornuftigt. Du kan købe nyere, billigere møbler og bare gøre det ser gamle ved at male eller skrubbe det. Det kan kræve hårdt arbejde og lange timer, men det helt sikkert kan spare dig masser af penge at gøre dette.
  3. Garage salg er lige så effektive og omkostningseffektive i at vælge den rigtige nødstedte hytten møbler for dig. Du vil blive overrasket over at opdage, at du kan have de bedste tilbud i en kvalitet, virkelig gamle møbler. Det ville være en god idé at cruise ned dit nabolag og se om der er nogen garage salg i området.
  4. Når du vælger, så sørg for du køber et møbel, der er i god stand. Sørg for, at den ikke er beskadiget. Det bør være velbevarede. Jo enklere figurerne, jo bedre. Dette vil gøre din nødstedte møbler troværdigt. Valg af en kompleks, moderne form kan være forvirrende. Husk, de virkelige gamle antikviteter er enkle, for det meste rektangulær form. Sikkert, de ikke opbygge en ottekant-formede borde tilbage i det 19. århundrede.
  5. Vælg jordiske farver som brun, beskidt hvid og falmet grøn. Det vil helt sikkert gøre dine møbler ser ældre end det faktisk er. Det er også vigtigt, at du har matchende farver til dine borde og stole. Denne måde, vil det give dig og dine gæster en fornemmelse af landet livsstil.
  6. Det ville i høj grad hjælpe dig, hvis du surfer på nettet og tjek nogle smukke rustikke design, som du kan bruge. Billeder fra stranden eller en spisestue sæt fra et landskab er eksempler, som du nemt kan vælge. Det kan helt sikkert tilføje et eksotisk twist, der kan overraske dine kære og venner.
  7. Du kan også finde online nødstedte sommerhus butikker. Disse websteder giver normalt billeder, og er for det meste pålidelige. Ebay og Craigslist er websteder, der er ideelle for shopping eklektiske og unikke stilarter af møbler.

Bare følg disse nemme og effektive tips og du kan aldrig gå galt i at vælge den rigtige nødstedte hytten møbler, der passer bedst til dig. Maleri det ved dig selv kan være lidt svært, men så længe du har dit mål i tankerne, kan gøre dette være rigtig sjovt, især med hjælp fra dine venner og kære. Husk, ikke over at bruge. Der er en masse af omkostningseffektive måder at erhverve denne form for møbler, så prøv ikke at spilde dine penge med latterligt dyre skuffer! Held og lykke!