E2r

Hvordan til at vokse syrener i store højder

Ved du, hvad syrener er

Ved du, hvad syrener er? Det er træer, der ikke kun smukke, men duftende som godt. De giver betagende skygge og privatliv især under sommertiden. Ønsker du at opleve denne sindsro i din egen plads? Må ikke bekymre sig, fordi den gode nyhed er, at disse træer vokser let på ethvert klima eller højde.

Også syrener behøver ikke have fuld vedligeholdelse og har en lav dødelighed. De fås i flere varianter med farver som hvid, lilla, blå, gul, og selv flere farver.

For nærmere oplysninger om, hvordan man dyrker syrener især ved høje højder, følg denne simple vejledning.

  • Forbered tre betydningsfulde ting: lilla planter, skovl, og en all-purpose gødning.
  • Køb det bedste udvalg af lilla til at vokse. Spørg hos din lokale haven forsyningsområde de bedste syrener, der er egnet til at vokse i store højder som Royalty lilla og kinesisk lilla, der vokser op til ti tusinde fod luftlag.
  • Kender det rigtige sted og tid til at plante dine lilla planter. Det bedste tidspunkt at plante dem er i de tidlige dage i foråret, når jorden er allerede varmet op og klar til dyrkning. Husk, at hvis du sætter dine planter for sent, vil deres vækst i sidste ende være begrænset.
  • Plant dem på passende vis. Plant dem på lidt forhøjede landområder eller solrige bjergskråninger. Sørg for, syrener maksimalt have ti meter afstand fra hinanden. Hvis du har en flad jord, så fortvivl ikke, fordi dine syrener vil stadig vokse. Alt du behøver er en meget fin dræning og at rødderne forbliver våd i så lang tid.
  • Dyrke jorden før plantning. Før du plante din lilla, vær sikker på du har arbejde ned i jorden i flere inches. Sørg for, at rødderne er vertikalt spredt ud, så dine lilla planter kan producere et bundt af rødder nær jordoverfladen. Brug godt lavet muldlaget blandet med barkflis for at hjælpe rødderne optage vand. Også gøre brug af balanceret gødning eller nogle gødning til at gøre muld effektiv før plantning din lilla.
  • Levere nok vand. Vand lilla planter hver uge, især når de er begyndt at blomstre.
  • Tålmodigt vente på dine lilla planter til at blomstre. Husk, at lilla træer tage masser af år for dem at blive etableret og endelig producere nok blomster til buketter.
  • Groom syrener tidligt som de bliver brune. Syrener altid blomstre på deres forudgående års vækst. Det er grunden til, når du soignere dem i deres tidlige sæson er der tid for planterne at skabe deres nye vækst i forberedelse til den næste års blomster.
  • Beskære i foråret tid for at undgå tilgroede buske. Slip af stængler, der er svage, brudte og døde. For hvert tredje år skæres tilbage mindst en tredjedel af deres ældste stilke. Det giver luft og lys til at nå hver lilla stængler.

Hvordan til at vokse syrener i store højder. Forbered tre betydningsfulde ting.
Hvordan til at vokse syrener i store højder. Forbered tre betydningsfulde ting.

Som et tip, hvis du ønsker at vokse lilla træer, der har stærkere duft, søge efter ældre sorter fordi normalt nye sorter frigive mindre duft.