E2r

Hvordan vælger de bedste muligheder for at dække en kælder gulv

Er du midt i en gør-det-selv renovering

Er du midt i en gør-det-selv renovering? Eller har du bare hyret en indretningsarkitekt til at hjælpe dig sat i virkeligheden alle de vidunderlige idéer, som du om har at gøre dit hjem ser mere interessant og afslappende? Husk, at ethvert element spiller en afgørende rolle i at gøre dit hus din "drømmehus". De fleste mennesker har en tendens til at være opmærksom på den levende område, spisestue og køkken områder og hjemmekontorer. Og kælderen næppe får nogen kunstnerisk opmærksomhed. Det er sandsynligvis fordi de fleste familier se kælderen som lagerplads.

Selv film har skabt en tankegang, der er langt fra nice. Hvis du opdager, de fleste horror eller suspense svip skildrer kælderen som noget mystisk eller skræmmende. Men ingen har nogensinde helt indset, at tilsætning af æstetisk skrånende valg i design kan bringe farver og pulserende liv i kælderen. Du kunne starte med i kælderen. I kælderen byggeri, bør du vide, hvad du ønsker at bruge området til og vælge en type af kælderens gulv, der ville passe til dine behov såvel som matcher dit design forstand. Især starte med, hvilken type miljø, du ønsker at have i dette lavere niveau.

Hvis du har en fugtig eller våd kælder, skal du vælge et gulv materiale, der kan modstå denne opsætning. Nogle af de bedste arkitektoniske planer og design omfatter kældre, der er tør og har god isolering. For at gøre din plads appellerer til dine sanser, har du et valg mellem disse typer af gulvbelægning materialer:

  • Linoleum. Dette materiale nemt kan indføres og kan fjernes let også. Der er utallige valg, du kan gøre med hensyn til design og farve. Du kan endda vælge en, der passer kælderen maling, du har. Hvis din cement gulv har linjer, revner osv., kan en linoleum belægning let maskere dette.
  • Keramik eller porcelæn. Keramik eller porcelæn gulv er smukke og ikke meget højt på prisniveauet. Men dens ulemper er, at de er tilbøjelige til revner og brud, og du skal tone deres "coolness" ned med varme farver toner i dine møbler, belægninger eller polstring.
  • Betongulv. Dette er den mest enkle og almindelige valg. Et betongulv er meget funktionel og lav vedligeholdelse, men det mangler lidt hak i klagesagen side.
  • Laminater. Dette valg er for dem, der er på et stramt budget, men ønsker de samme æstetiske virkninger som de dyrere gulvmaterialer. De plus sider ved hjælp af laminater er, at det er nemt at installere og behøver ikke ekstreme vedligeholdelsesforanstaltninger.
  • Hardwood Floor. Denne type gulvbelægning er meget tiltalende og kan give visse varme til en ellers kold kælder. Og grundlæggende træfarver kan nemt tilpasses til den maling, du vælger til dine vægge. Dette er også lav vedligeholdelse, men den oprindelige pris kan være ganske høj.
  • Gulvtæppet. Tæppe giver god kælder isolering. Og hovedattraktionen af tæpper er, at de giver en polstret gulv. De kommer også i et utal af varianter. Men du er nødt til at beskæftige sig med aftørring og støvsugning at vedligeholde dit tæppe og holde den fri for allergener.
Hvordan vælger de bedste muligheder for at dække en kælder gulv. Keramik eller porcelæn.
Hvordan vælger de bedste muligheder for at dække en kælder gulv. Keramik eller porcelæn.

Du kan også overveje at efterfølgende kælder reparation, når du vælger den type kældergulvet du ønsker at have. Alle disse ting bør overvejes og vejes for dig at få den helt rigtige balance mellem æstetik og funktionalitet.