E2r

Hvordan vælger træ gulv renere

Mens mange mennesker tror, at trægulve er høj vedligeholdelse

Mens mange mennesker tror, at trægulve er høj vedligeholdelse, det er ikke helt sandt. Hvad der er sandt, er imidlertid, at korrekt opretholde dine gulve vil udvide deres levetid og holde dem smukke i de kommende år. At vælge den rigtige renere vil hjælpe dig med at holde dine trægulve ser fantastisk!

Hvordan vælger træ gulv renere. Mens mange mennesker tror, at trægulve er høj vedligeholdelse.
Hvordan vælger træ gulv renere. Mens mange mennesker tror, at trægulve er høj vedligeholdelse.

At vælge det rigtige træ gulv renere Følg disse tips:

  1. Everyday rengøring - Til hverdagsbrug rengøring, er din bedste satsning for at feje eller støv moppe dine gulve. Faktisk er det vigtigt, at du gør dette, før en mere grundig rengøring så godt. Mange støvsugere har også et hårdt gulv indstilling, og du kan bruge dette til at fjerne snavs og støv, der samler på daglig basis. Fordi du ønsker at undgå overskydende fugt, men prøv at undgå at suge dit gulv, uanset hvordan du rengør det.
  2. Surface spørgsmål - Før du rigtigt kan vedligeholde dit gulv, skal du være fortrolig med dens overflade. Når du har bestemt, hvilken type fugemasse eller overflade beskytter det, vil du have en bedre idé om, hvilken type renere at bruge. Ikke sikker på om overfladen af dit gulv? Du kan høre en gulv professionel i dit område for at få hjælp.
  3. Bonede gulve - Med de fleste voksbehandlede trægulve, er den bedste renere faktisk slet ingenting. Du bliver nødt til at støv moppe og feje på en regelmæssig basis, og du kan også buff dit gulv lejlighedsvis at genoprette sin polish. Når denne skinne bliver for kedeligt at genoprette, men vil du enten nødt til at fjerne voksen med en ammoniak-baseret voks stripper, eller hvis overfladen er en pasta voks, kan du rense gulvet og anvende en ny frakke pastavoks at genoprette glans.
  4. Lak / shellak gulve - Ældre etager har normalt et lag lak eller shellak påføres deres overflade. Mens du bør bekymre sig om disse gulve med støv mopning eller fejer så godt, kan du ikke tilføje en ny overflade på lak eller shellak når gulvet er blevet mat. Din bedste chance er at hyre nogen til helt refinish dine gulve. Dette vil omfatte slibe dem og anvende flere lag af polyurethan. Når du har gjort dette, vil pleje være let for mange år.
  5. Polyurethan gulve - Den mest almindelige fugemasse til træ gulve i dag, er polyurethan. Nyinstallerede og refinished gulve er typisk forseglet med flere lag af polyurethan. Mens du stadig vil rense med støv mopning eller feje på regelmæssig basis, der er mange produkter på markedet, som sælges specielt til denne type finish. Kig efter rengøringsassistenter, tilstand de er sikre for polyurethan forseglede trægulve. Aldrig voks! Når shine er slidt efter mange år, vil det være tid til at refinish dem så godt, ved at slibe og anvende nye lag polyurethan.