E2r

Sådan at blande mønstre i et rum

Dit hus er dit rige

Dit hus er dit rige. Det kan komme i en enkel pakke eller en glamourøs effekt alligevel det hedder kun én ting. Og at én ting peger på retningen af din personlighed, sans for stil, og ideen om komfort.

Du har måske en idé om, hvordan man skaber en behagelig setup for hver af dine værelser. Men det ville være så meget bedre, hvis du kender nogle af de begreber i forbindelse med Room mønstre.

Sådan at blande mønstre i et rum. Indstil sigtekornet på hvad tænder du på mest.
Sådan at blande mønstre i et rum. Indstil sigtekornet på hvad tænder du på mest.
  1. Indstil sigtekornet på hvad tænder du på mest. Før du begynder dit eventyr til værelset design sidde ned i et stykke tid. Slap af og overveje. Tænk på noget, der inspirerer dig. Tænk på noget, der gør dig til at smile. Endnu vigtigere er, så tænk på noget, der vil få dig til at føle sig så meget hjemme. På dette tidspunkt fat i en af dine favorit magasiner og scanne siderne til det mønster, trykt i dit sind. Hvis du ikke får den tilfredsstillelse, mens flipping stå op og gå i retning af stof butikker og hjem møbelforretninger. Tøv ikke med at spørge de mennesker i disse virksomheder, da deres eksistens er baseret på at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.
  2. Form dit tema med farven på dit liv. En enkelt dominerende farve kan bringe en sammenhængende mening i rummet. Desuden har du mulighed for at spille med stoffer, der præsenteres i mere tekstur. Dit fokus her er at nå frem til en bestemt nuance. Det er ikke nok at sige, at du er en rød, blå eller grøn person. Ved at gå med en monokromatisk scene dit værelse kan vige for flere designs og prints.
  3. Neutral eller dominerende? Valget af print beror udelukkende på dig. Du kan enten gå til en dominerende blomstret print eller du kan vælge at have en neutral kanvas at arbejde med. Hvis nogensinde du vælger en dominerende mønster din næste skridt er at få de bærende detaljer. Du kan tilføje i små mønstre som supplement til større. Hvis du ikke kan lide blomster du har geometriske figurer til at arbejde med. Det vigtige er, at balance er fastholdt med både kompatibilitet og kontrast. Må ikke blive vildledt af begrebet neutral. Du kan stadig gå med nuancer som grå, elfenben og brun eller den fjerne virkning, at en smal stribe kan give. Det gode ved at gå neutral er, at du kan give din møbler at skille sig ud. Forestil dig at have en blank lærred, hvor du kan male farven på dit liv.
  4. Lad det hele ud. En generel regel er at undgå mønster koncentration i et enkelt område eller rum. Du er nødt til at udjævne designs. Sørg for, at din valgte mønster er jævnt spredt ud i hele rummet.
  5. Du kan køre væk fra traditionen. Lad ikke de konventionelle måder værelse mønster forhindre dig i at eksperimentere. Stoffer og wallpapers er ikke de eneste, der kan modificeres. Du kan bruge din kreativitet til at manipulere design og strukturer dine møbler. Gå tilbage til dit barn år og husker, hvordan du brugte til at nyde at spille med figurer. En vinklet sofa kan give en trekantet virkning. Tabeller sammen kan resultere i plaider og kontrol.

Dette er ikke tid for dig at stivne op

Dette er ikke tid for dig at stivne op. Vær ikke bange for at tænke ud af boksen. Endnu vigtigere nyde hvert skridt du tager.