E2r

Sådan at bruge og opbevare din fine porcelæn

Under fancy og smukke Kina kan gøre enhver måltider luksuriøse og awesome! Selv om måltidet er ikke "fem-stjernet hotel materiale", servere og spise den på fine porcelæn ændrer fuldstændig atmosfæren. Hvorfor ikke gøre alt fest med din familie fabelagtig? Fordi fancy og dyre fine porcelæn er meget skrøbelig og skal håndteres med yderste omhu fra starten af kødmelet indtil slutningen, hvor du er nødt til at rense og gemme det. Dette er hovedårsagen til, at folk kun bruge dette i løbet af ekstra særlige lejligheder. Må ikke bekymre dig, du kan gøre hver eneste måltid super special (og sikker) med din fine porcelæn ved at læse og forstå artiklen nedenfor om, hvordan du bruger og opbevarer din fine porcelæn:

Sådan at bruge og opbevare din fine porcelæn. Organisering og fastsættelse din porcelæn.
Sådan at bruge og opbevare din fine porcelæn. Organisering og fastsættelse din porcelæn.
  • Organisering og fastsættelse din porcelæn. En hård del af at eje fine porcelæn gemmer dem uden at ridse eller beskadige dem. En måde porcelæn bliver ridset er, når det kommer i kontakt eller gnider mod andre retter. Så når fastsættelse af din fine porcelæn og sætte dem oven på hinanden, så sørg for at sætte noget i mellem dem som papirhåndklæder eller bobleplast. Du kan endda bruge pap. Brug ting, der du brugte det meste til transport af skrøbelige genstande (f.eks skumpuder). Bare sørg for der er noget i mellem dine retter så intet bliver ridset eller beskadiget.
  • Rengøring af dit fine porcelæn. Du kan rense og tørre dit fine porcelæn gennem to måder: ved hånden eller med maskine. Når du rengør porcelæn i hånden den første ting du skal gøre er at sætte nogle stof eller en blød parabol klud på sinken. Sørg for at dække vasken ved rengøring porcelæn. Dette vil forhindre dig i at beskadige retter og redskaber, samtidig med at rense dem. Næste lå det fine porcelæn på stoffet, og hæld noget af vaskemiddel over det. Nu åbner vandhanen og lad vandet løbe. Grab en anden rengøring stof og få fat i dine retter én efter én. Sagte og blidt rense din fine porcelæn. Du kan også rense din fine porcelæn ved hjælp af en skål vaskemaskine. Selv om dette forekommer tabu i verden af fint porcelæn, kan du gøre det, hvis du gør det på den rigtige måde. Når du placerer din fine porcelæn ind i vaskemaskinen, så sørg for at efterlade tomme rum mellem hver af dem. Dette gøres således, at mens vask, din fine porcelæn ikke komme i kontakt med de andre retter. Dette vil bidrage til at bevare din fine porcelæn og ikke ødelægge den.
  • Ene og alene. Der er kun én påmindelse, når det drejer og håndtering med fint porcelæn: være yderst forsigtig og blid. Det er alt, du behøver at huske at gemme og bevare din fine porcelæn.

Efter at have læst ovenstående artikel omhyggeligt, nu du ved hvordan man bruger, opbevare og rense din fine porcelæn. Bare husk at være forsigtig med det, og du kan begynde at bruge din fine porcelæn på regelmæssig basis. Gør hver måltidet med din familie og kære super ekstraordinære fra start til slut.