E2r

Sådan at købe en brugerdefineret dør

At have en dør custom-made er en rigtig god idé, hvis du ønsker en unik dør, der henvender sig specielt til din smag og tiltræder det overordnede design af dit hus. Også ville bestille en brugerdefineret dør betyde at have de nøjagtige specifikationer, du skal bruge i henhold til dimensioner - især med hensyn til højden og bredden af døren - og ifølge dør type: glasfiber dør, stål indgangsdør, terrassedøre glidende osv. .

Så hvad skal du se efter, når de køber en brugerdefineret dør?

Først og fremmest

Sådan at købe en brugerdefineret dør. Først og fremmest.
Sådan at købe en brugerdefineret dør. Først og fremmest.

Først og fremmest, er du nødt til at sikre, at du præcist at måle døren dimensioner, som du har brug for. Vid, at færdiglavede døre har størrelser, der overholder standard målinger, mens custom-made døre kan rumme enhver størrelse og enhver dimension. Udnyt denne ved at måle dine præcise dør krav til halv-tomme.

Et andet tip er at planlægge for døren stil, du kan lide

Et andet tip er at planlægge for døren stil, du kan lide. Du kan vælge at konsultere en indendørsarkitekt i at gøre dit valg, eller du kan gøre en smule af uafhængig undersøgelse. Gå online for at forske forskellige tilgængelige stilarter, som omfatter rejst panel døre, franske døre, café døre og spejlede døre. Selvfølgelig dine valg igen ville i høj grad afhænger det overordnede tema og design af dit hus, samt placeringen af den specifikke dør - for eksempel, er du tænker på træ garageporte, eller spejles Fra de typografier, som du finder ud af om , kan du tilpasse dit eget design, afhængigt af din egen smag.

Næste, du nødt til at planlægge for andre oplysninger om din dør, såsom hvad knapperne ville se ud, hvad håndtagene eller trækker bør være, den farve, den gør (den slags træ, for eksempel poppel, fyr, ahorn, eg osv.) og andre dør muligheder. Disse omfatter at have en enkelt lomme dør eller en dobbelt lomme dør (disse refererer til skydedør operationer) eller en multifold dør. Du kan også angive dine foretrukne træ-finish og dørhængsler.

Et andet tip er at planlægge for døren stil, du kan lide.
Et andet tip er at planlægge for døren stil, du kan lide.

Sørg for at du bestille brugerdefinerede døre fra en pålidelig dørproducent. Tjek programoversigter på bbb.org, at lede efter opførelsen af certificerede dørfabrikanterne nær dit område. Også kunne du bestille specialfremstillede døre online: afprøve websites såsom interiordoors.com , texascustomdoors.com (der er specialiseret i custom glasdesign), vintagedoors.com og dooremporium.com .

Når du har valgt den dørproducent, så sørg for, at du nøje vil koordinere med salget ledsager med hensyn til dine planer og dine angivne målinger.

Disse er blot nogle af de tips, du kan følge, når de køber en brugerdefineret dør. Husk dog vælger at gå gjort skik har sine fordele, det i sidste ende vil medføre en hel del mere planlægning end hvis du beslutter at gå ready-made. Du vil skulle være detalje-orienteret, og det ville være en fordel for dig, hvis du helt sikkert ved, hvad du vil have din dør til at se ud, og hvad dens medfølgende tilbehør (håndtag, trækker, drejeknapper osv.) ville være. Det er godt også at se nogle mønstre, især hvis du er interesseret i at gøre din dør et design centerpiece - slå op art deco døre og forskning forskellige måder udsmykkede spejle bruges på døre. Held og lykke!