E2r

Sådan at prissætte en baggård dæk

Beboere altid tage hensyn til prisen på et dæk før bygge den

Beboere altid tage hensyn til prisen på et dæk før bygge den. Du ønsker måske at have din egen dæk til din baghave, men før den materialiseres dine koncepter og idéer helt, er én ting, der kan hindre dit ønske om at bygge en baggård dæk omkostningerne. Før du går videre på at have din baghave bygget dæk, det er bare det rigtige at vide, hvordan man prissætter en baggård dæk.

  • Mål din foreslåede baggård dæk. Det ville være bedst for dig at være i stand til at måle den foreslåede baggård dæk i dit sind. Må ikke blot stole på dine tanker. For at du kan få de rigtige mål, er du nødt til personligt at afgive bud til måling af jorden, hvor dækket skal sættes op. Før måling, kan du bruge strygere og indsatser med henblik på at få den rigtige omkredsen af det område. Mål siderne af hver streng og sammenfatte målinger på et stykke graftegning papir med den estimerede omfang af dæksareal.
  • Afdække behovet for fundament. Fundamentet er noget, du ikke må glemme din baghave dæk. Uden det rette fundament, kan du ikke bare lade dine dæk ser lige foran dine øjne. Det er ikke svært at beskæftige sig med at identificere behovene for fundament. Dybest set, er en konkret pier er nødvendig for hvert hjørne af dækket. Hvis du har et rektangulært dæk, så der ville være fire betonpiller. Bortset fra hjørnerne, overveje en konkret pier for hver 10 fod inden for området dækket og dens sider. Det er vigtigt at få den rette mængde af piller, der er nødvendige for fundamentet.
  • Overvej de endelige bjælker og dobbelt-kant. Du kan gøre dette ved hjælp af at tage måling af længden af hver side af den planlagte baggård dæk samt den samlede omkreds. De 1 x 6 vender boards er dette nummer, og to gange dette antal 2 x 6 vender boards. Altid tage til efterretning disse beregninger.
  • Overvej de indvendige strøerne. De tidligere taget dimensioner af baggård dæk er stadig nyttige her. Vide, hvordan hver indvendige bjælker du ønsker at være væk fra centrum af dækket, siger, 15 inches. Denne indvendige bjælker vil køre klemt sammen ved fælgen strøer. Dobbelt så mange strøer er antallet af tværbjælke hangarer, der vil være nødvendige.
  • Måle det totale overfladeareal. Hent kvadratmeter måling af det samlede overfladeareal af den planlagte baggård dæk. Dette skal divideres med den faktiske bredde på 2 X 4 du skal bruge i fod. Det ville være cirka 0,29. Resultatet er estimater antal bord fødder tømmer med 2 x 4 målinger essentielle for dækket.

Bortset fra overfladen og fundament

Sådan at prissætte en baggård dæk. Mål din foreslåede baggård dæk.
Sådan at prissætte en baggård dæk. Mål din foreslåede baggård dæk.

Bortset fra overfladen og fundament, kan du også overveje at have ekstra funktioner for dig dæk. Men så igen, mere end dette, kan du medbringe din liste over nødvendige materialer til ethvert hjem forbedring eller tømmer værftet butik, hvor emnerne kan prissættes i overensstemmelse hermed. Når du kender den pris, kan du tænke på at have din baghave dæk til din drømmebolig.