E2r

Sådan at stash din ukrudt

Først en disclaimer: Dette er ikke en artikel om havearbejde eller bedre plænepleje.

Hvis du læser titlen og den første tanke, der slog du var, "Whoa, det er en how-to om at skjule pot / Ganj / urt / Mary Jane!", Så tillykke, du har de fint afstemte instinkter et lægemiddel-sniffing German Shepherd.

Du har sikkert også indse, hvor vigtigt det kan være at du stash din ukrudt, og stash det godt. Det er næsten lige så vigtigt som at lære at bestå dopingtest til at få eller beholde et job (du kan afhente nogle gode tips med narkotika testning hemmeligheder ).

I mit sind, er stashing dit ukrudt ligner et egern eller jordegern opbevaring nødder til den kolde vinter - du ikke ønsker nogen at finde det, og du ved, du vil blive ønsker / behov for det snart.

Med det i tankerne, har din frygtløse forfatter sat i timer af forskning interviewe anonyme tokers at finde ud af hvordan man bedst kan skjule din dyrebare doobage.

Fordi jeg har ingen erfaring forsøger at skjule et sådant ulovlige stof fra snooping myndighed tal, såsom forældre, politiet, eller lærere. Ingen. Zero.

Det er bare en tilfældighed

Det er bare en tilfældighed, at jeg har munchies mens jeg skriver dette ... og at jeg er lidt paranoid ... og jeg kommer til at se Pineapple Express for 4. gang ... men jeg sidespring. Dette handler om at gøre dit liv nemmere, ikke min.

Sådan at stash din ukrudt. Spice det op.
Sådan at stash din ukrudt. Spice det op.

På med showet ... og stoppe med at stirre på mig!

 1. Spice det op. Standard husstand krydderi Oregano har en uhyggelig lighed med pot (ikke at nævne en stikkende lugt, der kan maskere enhver antydning af ukrudt), så bruge det til din fordel: Tøm ud en Oregano container og sætte dit bud på det i stedet. Ingen er klogere med et overfladisk blik på din krydderihylde ... men bare være sikker på nogen gør ikke jazz op en pastaret med dine varer.
 2. Freeze'er. Nogle folk kan lide at holde deres instant kaffe dåser i fryseren - hvorfor ikke bytte ud grinds for dine knopper? Ingen ville nogensinde tror at kigge der, plus du har den ekstra bonus af kaffe lugt at skjule ukrudtets duft ... som om at holde det i en metalbeholder var ikke sikker nok!
 3. Fern, baby, bregne. De fleste af os har mindst én indendørs potteplante - fordi det pretties ting op, fordi de producerer ilt, fordi nogen har købt dig en som en housewarming gave og fanden, hvis du ikke kan dræbe ting på trods af alle bestræbelser på at glemme det sidder i hjørne.

  Nå, glem ikke mere, som en indendørs plante gør en stor skjulested stedet for dine egne Jordet greens i puljen s jord. Du skal blot grave en lille grav, skal du indsætte dit baggie-indkapslet plante-liv, og dække. Kig på dig, gør din del for miljøet! Bare vær sikker på din mor ikke finde den.

  Det er bare en tilfældighed. Freeze'er.
  Det er bare en tilfældighed. Freeze'er.
 4. Belæst. Find (eller gå ud og købe) en dejlig, tyk bog. Den seneste Harry Potter. En Shakespeare antologi. Bibelen. En gammel telefonbog. Knæk det åbne ... og skar en rektangulær firkant omkring 150-200 sider dybt i midten. Den nyligt-udskårne stammebåd er det perfekte sted for din hooch. Placer bogen på din bogreol. Se smart.

  Bemærk: Hvis du kører rundt med din ukrudt, skal du bruge din bils manual eller en Thomas Guide til samme gemmested effekt ... bare ikke kommer grædende til os, når du ikke kan regne ud, hvad det blinkende lys er på instrumentbrættet, fordi De udhulede den del af manualen!

 5. Potpourri. Måske er der en dejlig visning af potpourri i en flot vase i dit hjem - få mest ud af sin duftende duft og jordnær udseende ved stashing din ukrudt under ting. Fordi intet spytter i lyset af autoritet som flaunting dine ulovligt fået gevinster lige under deres næser.
 6. Realiseringen af en sag. Har en briller sag bare sidde i en skuffe, som du aldrig bruger? Hvorfor ikke sætte den til at bruge som en mini-sarkofag til dine stash? Formen er perfekt til mest rimelige, baggie mellemstore mængder. Og virkelig, hvis du holder mere ukrudt end dette på en regelmæssig basis, kan du have større problemer at slås med. Du kan ende op som denne:
 7. Game on! Ryge hash og videospil går sammen som ramalamalama-da-dingity-ding-ding-dong. Udnyt din spilkonsol efter noget mere end at dræbe tid (og hjerneceller) ved boliger dit ukrudt inden.

  Ved hjælp af en skruetrækker, skal du blot fjerne et sidepanel, finde en tom plads, og indsætte. Men vær forsigtig - ikke tage din konsol helt fra hinanden i jagten på det perfekte sted, medmindre du arbejder i den fabrik, der sætter disse suckers sammen. Og ikke gemme dine stash for tæt på din konsol varme-fan, eller dens søde duft vil gå wafting i luften, så snart blæseren starter for at køle ned i maskinen!

 8. Åben bar. Sidst, men bestemt ikke mindst, er vores tip om, hvordan man kommer igennem en lufthavn med dit stash. Hvis du skal rejse med din ukrudt, denne metode er temmelig afprøvede og sande at komme gennem lufthavnens sikkerhed: Køb en ny bar af sæbe ... skåret i to og hule ud begge halvdele ... insert baggie ... re-close sæbe bar og gnid over skærelinier indtil de er glattet væk, giver indtryk af en helt ny bar ... plads bar til et af disse plastbeholdere, og voila. Ingen er klogere og en duft af sæbe bør dække duften af hooch.

De ovennævnte metoder til at skjule dit ukrudt er næsten idiotsikker ... medmindre du bor sammen med en DEA agent med et trænet øje (og næse) for sådanne ting. Men hvis alt andet fejler, så husk at der er en afprøvede og sande måde at sikre, at ingen nogensinde finder din dyrebare bud: JUST ryge det! Du har ikke købe ting bare for at stuve væk, vel? Eliminer frygten for at blive busted ved at nyde din røg i tide ... eller i det mindste inden mor og far kommer hjem.