E2r

Sådan at stryge bukser ben

Rynker i dine bukser vil aldrig bringe en god aura i dig

Rynker i dine bukser vil aldrig bringe en god aura i dig. Kom nu, det gør man ser uprofessionel og værre, det gør man ser, at du bare komme ud fra sengen. Så hvis du ikke ønsker at gøre dette forkerte indtryk, er det meget vigtigt, at du altid bære en rynkefri par bukser. Dette er dog kun muligt, hvis du ved, hvordan du kan stryge dem selv.

Af alle de dele af dine bukser

Sådan at stryge bukser ben. Læs producentens anvisninger.
Sådan at stryge bukser ben. Læs producentens anvisninger.

Af alle de dele af dine bukser, er det de bukser ben, som altid er i billedet. De er de første dele af beklædningsgenstande, som er let bemærket selv på afstand. Derfor skal du være opmærksom på benene, når strygning din par bukser. Den gode nyhed er denne del af bukserne er slet ikke svært at jern. Her find ud af hvordan du kan gå for en passende og perfekt strøget ud bukser ben:

  • Læs producentens anvisninger. Tag dig tid til at tjekke tag af bukserne før selve strygning proces. På denne måde kan du bestemme den korrekte jern indstilling for de særlige bukser, du vil strygning. Derefter, baseret på anbefalingerne fra producenten, skal du indstille din jern til den pågældende indstilling.
  • Stryge et ben af bukserne ad gangen. Det er vigtigt at vide, at i en glattere og mere bekvem strygning proces, skal benene stryges en ad gangen. Derfor placere bukserne på tavlen på en måde, at det vil give dig nok plads til at arbejde på ét ben. Der er to måder på, hvordan du kan placere bukserne på tavlen. Den første er at positionere det ene ben af bukserne på tavlen, og lad det andet ben hænge fra brættet. Den anden måde er at folde bukserne på langs. Derved begge ben er på bordet kun at man overlapper den anden.
  • Afgør, om du vil have folder på bukserne eller ej. For de fleste mænd, ligesom de deres bukser at have en fure, der kører i midten af den forreste og bageste del af hvert ben. Hvis dette er tilfældet, skal du ændre den måde, du folde bukserne. Sørg for, at når din fold benene, folden er i centrum. Ellers fortsæt til næste trin.
  • Iron ene ben denne gang. Arbejd din strygejernet op, ned og på tværs af benet af bukserne, du strygning for tiden. Sørg for, at der ikke er nogen rynker længere, før du blader bukserne over.
  • Arbejdet med den krølle. At gøre den krølle synlig, køre din strygejernet gentagne gange på linjen. Dette kan tage flere strygning, før du kan komme op med en god og stærk krølle. Men når du gør dette, skal du sørge for at holde på at flytte jern for at undgå bukserne bliver svedet.
  • Tryk det andet ben af bukserne. Position det andet ben på brættet og stryge det på samme måde, som du gjorde for det første ben. Vend det over for at frigøre den bageste del af rynker.

Så nu er der ikke mere undskyldning for dig at skabe et negativt indtryk på hver person du møder hele dagen igennem. Med dine bukser ben nu taget sig af, kan du altid være den professionelle, pæne og ansvarlige udseende person i hele verden.