E2r

Sådan at trimme et cedertræ hæk

Cedertræ hække er en pæn måde at ly dine unge planter

Cedertræ hække er en pæn måde at ly dine unge planter, eller give dit hjem med en ornamental privatliv væg. Men i modsætning til alle andre træarter, der cedertræer tilpasset ekstreme vejrforhold såsom vinter kulderystelser og sommer tørke. Som sådan kan komme ud af kontrol og bliver noget rod, hvis ikke trimmet på den rigtige måde.

Ved trimning cedertræ hække, den første ting, der kommer til at tænke er at gøre det så perfekt lige som du kan. Med de rigtige værktøjer og et skarpt øje for en lige linje, bør dette være virkelig nemt.

Sådan at trimme et cedertræ hæk. Du kan bruge stænger eller nogen lige træpinde til at fungere som en vejledning.
Sådan at trimme et cedertræ hæk. Du kan bruge stænger eller nogen lige træpinde til at fungere som en vejledning.
  1. Den første ting at gøre, er at bestemme din ideelle størrelse for hækkene. Tag hensyn til den plads, det ville besætte og dens administration bør det nå din foretrukne højde.
  2. Du kan bruge stænger eller nogen lige træpinde til at fungere som en vejledning. Sørg for, at størrelsen af dine stænger eller stave matcher dine målinger, selv om det allerede var gravet i jorden. På den ene ende af hækken, holde en stang i jorden ved hjælp af en hammer og gøre det samme med den anden ende af hækken. Hvis dine hegn er forsvarligt pakket, kan du gøre nogle indrykninger af pinde i mellem, på lige afstande. De stænger eller pinde bør være stærk nok til at holde en tæt trukket streng.
  3. Nu, hvor de pejlemærker er på plads, kan du begynde at sætte strengene på toppen af dine indlæg til at guide dig før trimning hedge toppe. Siden cedertræer typisk vokse op til 30 - 40 meter i højden, kan du ønsker at holde det på et minimum, da det bare kan slå din fancy væg i skræmmende situation senere. Strengene skal trækkes stramt mellem stolperne for at sikre en lige linje.
  4. Lad ikke den næste del narre dig i at gøre en lige top til bund trim. Ved trimning din cedertræ hæk, siderne er altid første til at varetage. Dit mål er, at bunden af hækken stadig at modtage nok sollys til fotosyntese. For at gøre dette, klippe hæk, så dens bund er lidt bredere end overkroppen.
  5. Derefter arbejde på den øverste del af din cedertræ hæk ved hjælp af skarpe sakse eller elektriske hækkeklippere. Gem dine arme den smertelige kvaler skulle manuelt forskydning en hel hektar hække og i stedet bruge en elektrisk hækkeklipper. Den grundlæggende boret er at følge den vejledning, du gjorde tidligere, og sørg for at du ikke klippe snoren over med din trimmer. Arbejdet på toppen i fejende bevægelser, indtil du kommer til slutningen af hækken.

For at opnå optimale resultater

For at opnå optimale resultater, sørg for, at dine værktøjer er i den bedste form. Shears eller elektriske hækkeklippere skal holdes skarpt og rent. Husk også, at med brug af skarpe redskaber kan ske uheld så være omhyggelig ville ikke skade, bogstaveligt talt. Iført passende gear ligesom tykke, langærmede skjorter kunne også hjælpe med at undgå eller minimere hudirritation fra bugs eller andre kløende rester af trimning.