E2r

Sådan at udlægge dæk stringere

Installation af et dæk til den side af dit hus er en hurtig og nem måde at øge arbejdstiden plads i dit hus. Du kan tilføje en sofa, et par stole og borde, eller endda en grill på dækket. Når du i sidste ende beslutter at sælge dit hus, kan bunken også tilføje værdi til dit hus.

Hvis du vil oprette et dæk i dit hus

Sådan at udlægge dæk stringere. Overvej kvaliteten og tykkelsen af stringer.
Sådan at udlægge dæk stringere. Overvej kvaliteten og tykkelsen af stringer.

Hvis du vil oprette et dæk i dit hus, skal du have en god og godt understøttet dæk stringer. Dækket stringer er hovedsagelig Skoven, hvor strøerne vil blive monteret, og er fastgjort direkte på siden af dit hus. Her er nogle trin, du skal overveje, når der udstikker dækkenes stringere.

  • Overvej kvaliteten og tykkelsen af stringer. Før noget andet, skal du sørge for, at dæk stringer er lavet af høj kvalitet træ. De bedste typer af træ, som du kan bruge som et dæk stringer er tømmer stykker, der er blevet presset behandlet. Trykbehandlingen vil gøre træstykket mere vandafvisende. Fordi dæk er udsat for vind og vejr, vil den ekstra beskyttelse af trykimprægneret tømmer gøre for et dæk, der vil vare længere tid. Husk dog, at disse trykimprægneret træ stykker er en smule dyrere end almindelig tømmer. Bortset fra kvaliteten af træ, også sørge for at bunken stringer er tyk nok til at bære og bære vægten af bjælkerne og dæk gulve, der vil blive knyttet til den.
  • Overvej montering. Dernæst skal du sørge for, at dæk stringer kan vedhæfte helt ved siden af dit hjem. Der bør ikke være nogen bump eller huller i siden af dit hjem, der kan forhindre dæk stringer fra at blive fastgjort perfekt. Et hul kan forhindre dig i at tilføje i yderligere negle til at støtte stringer, hvilket betyder, at stabiliteten af dæk vil blive forringet. En bule, på den anden side, opretter, vil et rum mellem den side af huset og dæk stringer, som vil tillade vand at sive ind i siden af huset og stringer.
  • Forbered jorden nedenunder. Sørg derefter for, at du selv ud jorden, der vil gå under dæk. Jorden skal fladtrykt, således at de stillinger, som vil støtte resten af dækket vil have noget fast at holde fast. Så meget som muligt, bør man også tilføje et lag af grus på jorden, således at den vil holde erosion opstår under dækket. Husk at det er bedst at arbejde på jorden, før dækket er konstrueret. Når dækket er konstrueret, vil du har begrænset plads til at arbejde på jorden.
  • Udlægning af strøerne. Endelig, måle de steder i bunken stringer hvor strøerne vil blive knyttet. Brug et stykke kridt til at markere, hvor strøerne vil blive knyttet. Sørg for, at der er tilstrækkeligt med strøer til at bære vægten af dækket gulv, og sørg for, at dæk stringer er stærk og tyk nok til at bære vægten af strøerne.

Med disse overvejelser i tankerne, bør du være i stand til at lægge dæk stringere nemt. Ved omhyggeligt at planlægge, hvor du vil sætte dækkenes stringere, vil du have en stærk og stabil dæk, der vil vare i mange år.