E2r

Sådan at udrense en tøj skab

Du holder poser af nye klæder, at du lige har købt, men indse, at der er absolut ingen plads tilbage i dit skab. Du kommer til en erkendelse af, at noget er nødt til at gå. Du ved, at det er på tide at rense dit skab. Det er tid til at tage ud noget tøj. Hvordan kan du gå om det? Her er nogle måder at de-rod.

Sådan at udrense en tøj skab. Forbered de ting, du får brug for.
Sådan at udrense en tøj skab. Forbered de ting, du får brug for.
  • Forbered de ting, du får brug for. Til denne opgave skal du bruge flere rene kasser og bøjler til tøj. Prøv at købe bøjler, som er ens i farven. Også investere i bøjler, der har særlige funktioner som bøjler til bukser eller slacks, særlige skridsikre bøjler eller tie bøjler.
  • Lagerplads. Hvor meget lagerplads har du virkelig have? Hvis du har mere end én closet, så måske du kan arrangere dit tøj efter årstiderne. Vinter tøj og frakker kan gå ind i et skab, mens lysere tøj kan gå ind i den anden. Blandt disse tøj, give væk dem, der ikke passer dig mere eller dem, der er ude af stil. Hvis du kun har én closet, placere tøjet ikke er i sæson i en kasse eller bin og mærke det. Bring tøjet for den aktuelle sæson. Igen, hvis du ser nogen artikel i tøj, som du tror, du ikke kommer til at bære igen eller ikke kan lide, give det væk.
  • Spørg dig selv. Før du kaster det tøj i kasser, så spørg dig selv nogle spørgsmål som da var det sidste gang du havde det? Betyder det stadig passer dig? Er farven strøm med hvad der er i sæson? Har du stadig føle sig godt bære det? Ser du godt, når du bære det? Besvare disse spørgsmål ærligt!
  • Kasser. Har 3 rene, tomme kasser på hånden. Placer tøj du ikke er interesseret i at bære i én, revet eller slidte tøj i et andet og dem, du i øjeblikket bærer på den anden. Du kan give det væk til velgørende formål eller sælge den på et loppemarked. Uanset hvilken det er, folde det hele ind i en kasse og tage det ud øjeblikkeligt. At give tøj, der er bare alt for slidte kunne fornærme modtageren. Bedre til at bare smide det væk, hvis det. Må ikke bekymre dig, vil du ikke gå glip af det tøj, som du giver væk. Du har ikke slidt dem i lang tid alligevel. Tænk på det som at hjælpe mange flere mennesker, der vil sætte pris på dem.
  • Afsondre. Hæng bukser med bukser, kjoler med kjoler og bluser med bluser helt i et område. Placer dine foretrukne og bærbar bluser med hinanden. Mens du hænger de samme typer af tøj sammen, gruppe dem efter farve. Mørke farver går videre til lyse farver. Igen, hvis du ikke har slidt nogen af tøjet inden for 6 måneder, give det væk. Du kommer sandsynligvis ikke bære det igen alligevel. Som du placerer hvert stykke tøj i deres rette steder, vil du sætte pris på, hvordan dit skab vil begynde at kigge.
  • Sko. Dette kan være en hård ting for dig at gøre, især hvis du er en sko elsker. Men du følger den samme regel, hvis du ikke har slidt det i 6 måneder, så det skal gå. Ellers kan du holde dine sko i kasser og tage et billede af det. Stick dette billede uden for boksen, så du ved, hvad der præcist er i det.
  • Underbukser. Place undertøj, bh'er, lingeri og sokker i en plastik beholder. Fold og holde dem organiseret. Dem, der er ikke wearable, og du kan enten smide i skraldespanden eller klippes op til klude. Uanset hvad du er mere komfortabel med. Bare slippe af med det.

Nu, hvor du er færdig udrensning dit skab

Nu, hvor du er færdig udrensning dit skab, stå tilbage og beundre, hvordan organiseret dit skab ser ud. Organisering det er en never ending opgave. Bare husk reglen!