E2r

Sådan at udrydde edderkopper uden giftige kemikalier

Som du måske ved

Som du måske ved, edderkopper er otte-benede væsener, der hører til »uhyggelig-crawly 'Arachnid familie. De er en fætter til skorpioner, flåter og mider. Edderkopper er en stor hjælp til at eliminere andre husholdningsartikler skadedyr såsom fluer og kakerlakker. De har også bytte om skadedyr at gnave på vores grøntsager og blomsterhaver. Men edderkopper selv også overvejet skadedyr, uanset om de er de nomadiske edderkopper, jagt efter bytte natten ligesom større dyr eller de simple web-building edderkopper.

Nomadiske eller vandrer edderkopper omfatter brune eneboer og Wolf Spider. Deres giftige bid er sjældent dødelig, men meget smertefuld og undertiden fysisk invaliderende. Den kvindelige Black Widow bid kan være dødelig for børn og ældre.

De fleste hus edderkopper hører til ikke-så-farlige slags

Sådan at udrydde edderkopper uden giftige kemikalier. Gør det til en prioritet at lukke eventuelle revner på vægge eller i loftet.
Sådan at udrydde edderkopper uden giftige kemikalier. Gør det til en prioritet at lukke eventuelle revner på vægge eller i loftet.

De fleste hus edderkopper hører til ikke-så-farlige slags. Også de besidder en vis mængde gift, et beløb ubetydeligt til din krop, men nok til at lamme små insekter. De har imidlertid stadig udgøre en gene for dit hjem. Dit loft, vægge, vinduer og værelse hjørner vil blive dekoreret med spindelvæv fuld af bugs lang døde og tørret. Bortset fra denne foruroligende display, disse små skabninger producere afføring, der tør og misfarve hvad de falder på. Det omfatter dit gulv, vindueskarme, vægge, hylder og møbler. For at spare dig besværet med at skulle beskæftige sig med alle disse, her er et par tips:

Eliminer forhold, som medvirker til at skjule / avl pletter af edderkopper.

  1. Gør det til din daglige rutine at feje ud eller vakuum spindelvæv mellem og under møbler.
  2. Gør det til en prioritet at lukke eventuelle revner på vægge eller i loftet. Hold vindue skærme og døren lukket scanninger. Efterse ting først for insekter og edderkopper før at bringe dem fra din garage og ind i dit hus.
  3. Fjern unødvendige rod inde i dit hjem såsom gamle kasser, ubrugte gryder og pander, dæk og andet skrammel.
  4. Rengøringsmidler, der har naturlige edderkop udryddelseslejre Repellenter såsom krabber æbler, citron og fyr dufte, eukalyptus og andre parfumerede olier. Du kan også sprøjte de mulige indgange med disse dufte.
  5. Om natten slukke udendørs lys. Edderkopper lever af små insekter, der er tiltrukket af lys.
  6. Hold din have fri fra højt græs, ukrudt og buske for at forhindre edderkop levesteder.
De fleste hus edderkopper hører til ikke-så-farlige slags. Om natten slukke udendørs lys.
De fleste hus edderkopper hører til ikke-så-farlige slags. Om natten slukke udendørs lys.

Du kan bruge mekaniske eller pesticidfri elementer såsom klæbrige fælder. Det er dog kun voksne edderkopper, deres æg ikke inkluderet, bliver ofre for denne manøvre.

Hvis der er stort behov for pesticider intervention, men uden at ville placere dig og din families sundhed i fare, kan du prøve at bruge et pesticid med denatoniumbenzoat som den aktive ingrediens. Denne stabile og inert pulver er anbefalet af både National Safety Council og European Medical Association, der skal tilføjes til produkter, der er defineret som mild til moderat giftig. Det er blevet godkendt som en alkohol denatureringsmiddel i mere end 40 lande og er også føjet til skopudser produkter, batterier, husholdnings-og hjem forbedring produkter og kosmetik.

Hvis du foretrækker sagkyndig bistand

Hvis du foretrækker sagkyndig bistand, kan du kontakte Green tilgang til skadedyrsbekæmpelse . I stedet for at bruge traditionelle dødbringende insekticid pulver, der forårsager allergiske reaktioner hos mennesker, bruger de den Plantebeskyttelse og Skadedyr (IPM) tilgang ved at tilbyde ikke-giftige eller best-reduceret toksicitet skadedyrsbekæmpelse produkter, der er naturlig-baseret, økologisk og biologisk nedbrydeligt. Plus, de forsøger at begrænse brugen af disse produkter og din eksponering til dem ved primært rettet adgangspunkter, fodring og redepladser.

Ikke desto mindre det bedste tip går med den ældgamle siger, "Forebyggelse er bedre end helbredelse." At udrydde edderkopper fra dit hjem, skal du blot holde dem fra at komme ind i det allerførste sted. Det vil spare dig for en masse sundhed, rigdom og tid.