E2r

Sådan betrække en sofa stol

Polstring en sofa stol tager en smule arbejde og en hel masse færdigheder. Det er ikke en let opgave at gøre, især for nybegyndere kloakker. Hvis du ønsker at lære at betrække en sofa stol, skal du have tålmodighed, gode syning færdigheder og alt det nødvendige udstyr til at få projektet gjort.

Sådan betrække en sofa stol. Vælg den stol, du ønsker at betrække.
Sådan betrække en sofa stol. Vælg den stol, du ønsker at betrække.

Her er hvordan man betrække en sofa stol.

  • Vælg den stol, du ønsker at betrække. Bestem han sæde du ønsker at arbejde på. Større pladser vil kræve mere stof og større indsats for at få arbejdet gjort. Hvis dette er dit første projekt, skal du vælge en ukompliceret stol.
  • Måle sædet. Få et stykke papir og blyant og et målebånd. Måle bagsiden af sædet, bredde og højde af sædet, uden arme, uden ryg, top arme, top band og enhver skørt, hvis stolen har en. Du vil også få brug indersiden bagside arme og forkant af sædet. Vær sikker på at angive på dit papir disse individuelle målinger. Tilføj omkring tre inches eller mere af overskydende stof, så du har noget at trække på efter behov. Må ikke gøre målingerne så nøjagtigt, da du altid kan trimme væk overskydende stof.
  • Fjern det gamle stof. Med en kutter, trim væk det gamle stof. Du ønsker måske at sætte den til side, da du kan bruge det som dit mønster for den nye polstring.
  • Køb nok møbelstof. Kig efter stof, der er mindst 54 inches lang. For sæder, skal du vælge et stof, der er holdbart, let at rengøre og også smukt. Canvas, fløjlsbukser, chenille og fløjl er nogle gode muligheder. Beslut, om du ønsker at få et stykke stof med mønster, eller hvis du ønsker at holde det almindeligt.
  • Forbered dine materialer. Du får brug for stof skære saks, et fintmasket hæftemaskine, noget lim om nødvendigt en symaskine, målebånd, mønstre til din stol og en smør kniv eller fyldigere at putte hjørner og kanter i. Du vil også nødt til polstring halser. Selvfølgelig bør du have dit stof og nogle pladevat.
  • Følg mønstre. Tag de mønstre og klippe dit stof baseret på den. Du bør lade rigelig godtgørelse på stoffet på alle sider, så du kan fat i stoffet efter behov.
  • Fastgør cut up stof ved hjælp af en hæftemaskine. Nu, hvor du har skåret op i stoffet, kan du begynde at arbejde i sektioner på stolen. Start med det største stykke, som er den forreste del af stolen. Drape stoffet og guffe det i siderne efter behov. Fastgør med en hæftepistol eller polstring halser, som du trækker i stoffet, så det ikke er løst. Gør det samme med bagsiden af sædet. Placer pladevat under stoffet og lægge den over det afsnit, du arbejder på, som på armene af sædet.
  • Sy sædet. Nu hvor du har hoveddelen af stolen færdig, er det tid til at sy stoffet på sædet. Bruge den gamle plads som et mønster. Stuff puden i betrækket du har foretaget derefter placere den ene sædet.

Som du kan se, kan opgaven blive ganske kedelig. Men du kan spare penge, hvis du gør det selv.