E2r

Sådan bruger du væggelus skadedyrsbekæmpelse forsyninger

Eliminering bedbugs fra dit hjem er lettere sagt end gjort

Eliminering bedbugs fra dit hjem er lettere sagt end gjort. Sure, det er vigtigt at vide, hvor bedbugs kan skjule, men uden at kende de rigtige produkter til at slippe af dem med, kan du blive en forgæves kamp. At komme af med disse skadedyr på en forkert måde kunne bare lade uløst problem eller det kan endda skade dig. Her er nogle Væggelus skadedyrsbekæmpelse forsyninger, der vil hjælpe dig med at slippe af med sådan irriterende skadedyr.

  1. Allround spray. En god generel insekticid kan hjælpe en masse i trimning populationen af bedbugs på overflader som tæpper, møbler, gulve og sokler. En ekstra bonus af en general purpose spray er, at de også slipper af andre skadedyr såsom edderkopper, tæger, myrer, og lopper, blandt andre. Glem ikke at lade spray tørre og bosætte når du er færdig behandling af lokalet. Husk, at dette produkt har også sine begrænsninger. For én ting, er der nogle områder, som det ikke kan nå. Også, kan du ikke anvende dette til dine beddings, madrasser og puder. Simpelthen at behandle et område med en generel spray ikke nok til at slippe af Væggelus angreb. Du bliver nødt til at tage det et skridt videre og styrke, at behandling med noget stærkere og mere effektiv.
  2. Insekticid støv. Dette er bedst bruges sammen med det generelle formål spray. Brug dette efter behandling dit værelse med spray. Bare sørg for støv omhyggeligt for at gøre din behandling effektiv. En anbefalet mærke er Drione Dust, der er specielt velegnet til at komme af bugs i revner og sprækker. Du skal også bruge et Crusader Duster at anvende insekticid støv. Behandling af et område med insekticid støv sikrer, at skadedyr vil blive fjernet mere grundigt end blot sprøjtning vilje. Endnu en gang, selv om, ligesom spray, kan du ikke bruge dette på dine beddings.
  3. En spray eller støv formuleret til sengetøj. Da de generelle sprays og insekticid støv ikke vil være i stand til at behandle dine strøelse, skal du bruge noget et produkt, der er specielt udviklet til det. Dette vil være en god investering, da den samme formulering ofte også behandler beddings for flåter og lus. Den samme formel kan også anvendes til behandling af tøjdyr og andre elementer, som din krop vil være i kontakt med, især under søvn.
Sådan bruger du væggelus skadedyrsbekæmpelse forsyninger. En spray eller støv formuleret til sengetøj.
Sådan bruger du væggelus skadedyrsbekæmpelse forsyninger. En spray eller støv formuleret til sengetøj.

Disse tre måder at behandle et område for bedbugs anvender skulle vise sig effektiv. Men hvis bedbugs er frygtelig elastiske og er stadig at sætte op en kamp, kan du ønsker at ringe til en professionel for mere avancerede foranstaltninger, såsom en dug behandling. Fogging primært dræber bugs, der er udsat og ikke gemmer sig i revner eller sprækker. Det er også det meste bruges til hurtig udryddelse af bugs. Overveje denne mulighed for at være din sidste udvej, hvis du har prøvet hver anden løsning, og når du har tilbagevendende væggelus problemer.

Med dette i tankerne

Med dette i tankerne, skal du være godt udstyret med den viden til at behandle dit eget hjem for enhver Væggelus angreb, når det sker. Glem ikke at være grundig med din behandling. Skipping visse områder og vælger at bruge ringere kvalitet sprays vil ikke gøre noget for at lette angreb.