E2r

Sådan fjerner hælemærker fra vinylgulve

Hvis du er på udkig efter gulve, som er holdbar og næsten ubesværet at rengøre til dit køkken, badeværelse eller bryggers, så vinylgulve er, hvad du har brug for. Men mens vinyl kan klare tung fod trafik og gøre det til en leg i form af rengøring, er det meget sårbare over for hæl og slidmærker fra gummi-såler sko. I nogle tilfælde vinylgulve, med så mange hæl og slidmærker kan se meget gerne en gymnastiksal eller basketballbane gulvbelægning. Alligevel bør du aldrig ærgre sig, fordi der er flere måder at fjerne disse uønskede mærker fra din vinyl gulv.

Sådan fjerner hælemærker fra vinylgulve. Fjernelse mulighed 3.
Sådan fjerner hælemærker fra vinylgulve. Fjernelse mulighed 3.

Fjernelse option 1. En god måde at fjerne hælemærker off vinylgulve er ved at anvende og skrubbe acetone. Køb en flaske acetone eller neglelak, der indeholder acetone og hæld nogle på en vatpind af bomuld. Skrub og gnid den acetone-gennemblødt bomuld bold på vinylgulve, hvor hælen mærket er placeret, og se det forsvinde foran dine øjne. Et minut eller to af skrubning bør gøre det trick for lette hælemærker.

Fjernelse option 2. Køb en lille spraydåse på WD-40 og sprøjte en god mængde på hver hæl eller lurvet mærke. Når mærket er god og våd, kan du tørre det væk med en ren klud klud. Hvis du bruger denne mulighed, skal du sørge for at anvende nogle affedtningsmiddel på området så godt.

Fjernelse mulighed 3. En anden måde at fjerne hælemærker er at blande en dejagtig opløsning af tvekulsurt natron og vand. Påfør pastaen på mærket og forsigtigt krat det med en svamp eller klud. Når du ser mærket er forsvundet, få en anden ren og tør klud og tør sediment slap gulvet.

Fjernelse option 4. For meget dybe hælemærker, overveje at bruge ståluld eller skrubning pad til at prøve og løsne de partikler, der udgør mærket. Sørg for at fugte gulvet eller bruge en af de tre alternative løsninger tidligere nævnte som du agitere og skrubbe gulvet. Sørg for ikke at skrubbe for hårdt, da det kan føre til yderligere beskadigelse af din vinyl gulv.

Fjernelse option 5. Nogle mennesker har fundet, at en simpel blyant viskelæder kan gøre underværker på et vinylgulv med hælemærker. Anvende nogle albue fedt på toppen af hælen mærke på gulvet og tage blyant viskelæder og starte sletningen. Vær vedholdende da varemærket ikke kan komme ud på din første prøve.

Fjernelse option 6. Køb en scuff mark viskelæder fra din lokale hardware levering butik. Nogle virksomheder har udviklet viskelædere specielt til hæl og slidmærker på vinylgulve. Se og køb en. Når du kommer hjem, dæmpe det viskelæder med lidt vand og begynder at gå til byen på disse hælemærker. Slet indtil de hælemærker er ikke mere. Sørg for at rengøre området med en klud til at tørre væk fugt fra viskelæderet.

Disse er nogle af de mest effektive måder at fjerne hæl eller slidmærker fra en vinyl gulv. Prøv en af dem og se disse varemærker magisk forsvinde. Hvis alt andet fejler, kan du leve med de mærker, eller få dig en ny vinyl gulv.