E2r

Sådan bruges en vinduespudsning tryllestav

Hvis du har glas vinduer og glasvægge

Hvis du har glas vinduer og glasvægge, er det bydende nødvendigt, at du rengør dem grundigt. Holde vinduer ren kan være svært til tider. Ruder let tiltrækker støv og snavs og fastholde fingeraftryk og andre mærker fra ting, der børste mod dem. Små ruder inden for rækkevidde kan holdes rene ved hjælp af gamle aviser og vand. Men når det drejer sig store glas ruder, vil trofaste metode til at bruge krøllede aviser ikke tilstrækkeligt. Du får brug for noget, som professionelle rengøringsassistenter bruger til at opretholde den glans, klarhed og glans af glas vinduer og vægge. En af de bedste værktøjer til at bruge er en vinduespudsning tryllestav til at skrubbe glasset overfladen med og fjerne selv de genstridige prints efterladt på glasset. Nedenfor er tips om, hvordan du bruger vinduespudsning tryllestav.

Sådan bruges en vinduespudsning tryllestav. Bland vinduespudsning løsning, som du foretrækker, når rengøring glas vinduer.
Sådan bruges en vinduespudsning tryllestav. Bland vinduespudsning løsning, som du foretrækker, når rengøring glas vinduer.
  • Købe flere vinduespudsning tryllestave i forskellige størrelser, hvis du nødt til at rense forskellige vinduer størrelser. Du bør også få en skum scrubber, der er den samme størrelse som rengøring tryllestav, som du ofte vil bruge.
  • Bland vinduespudsning løsning, som du foretrækker, når rengøring glas vinduer. Hvis du er på udkig efter et alternativ til ammoniak og alkohol-baserede vinduespudsere, kan du blande Dawn opvaskemiddel og vand. Brug affedtningsmiddel slags, der effektivt fjerner olie, fedt og andet snavs, der har fast til glasset.
  • Dyp skummet skrubber i opløsningen, og anvende det til ruder, fra toppen og sprede løsning på tværs ruden og ned. Fortsæt med at anvende sæbevand vinduespudsning løsning, indtil du har dækket hele glasplade skal renses.
  • Lad den løsning trænge igennem mere genstridige snavs, før du bruger vinduet skrubber for at fjerne skidt og snavs. Krat vindue i en op-og nedadgående bevægelse.
  • Placer gummi eller silikone klinge af vinduet rengøring wand mod det øverste venstre hjørne af vinduet glas, parallelt med den vandrette vinduets karm. Holde wand støt og tæt på glasset, trække ned i rengøringen wand, indtil du når bunden af vinduet. Brug en fugtig klud til at tørre bladet af staven.
  • Flytte til næste afsnit af glasset vinduet og gentage processen, overlappende bredden af rengøringen wand på den første sektion, du renset. Tør altid kniven af staven efter hver nedadgående slag. Bevæge sig vandret, indtil du når den anden side af vinduet.
  • Skyl vinduet med rent vand og gentag aftørring processen med rengøring wand indtil vandet striber er blevet fjernet. For spot rengøring kan du bruge en fugtig vaskeskind klud for at fjerne overskydende vand. Tør vinduesrammer med fnugfri og absorberende klud.

Sørg for at du følger sikkerhedsprocedurerne, når pudse vinduer

Sørg for at du følger sikkerhedsprocedurerne ved rengøring vinduer. Når du bruger en trappestige, så sørg for der er stabil og placeres på et jævnt underlag. Hold alle dine rengøring forsyninger inden for rækkevidde, så du vil ikke spilde tid og risiko ulykker går op og ned stiger. Vask beskidte ruder to gange for at holde dem krystalklart.