E2r

Sådan dechifrere genbrug talkoder

Det er dit ansvar at passe på miljøet

Det er dit ansvar at passe på miljøet. En måde at gøre det på er ved at deltage i genanvendelsesprogrammer. Genbrug talkoder er tildelt forskellige objekter lavet af plast for at sikre, at genvindingsordninger holdes ordentlig.

Sådan dechifrere genbrug talkoder. Hvis du finder et nummer 1, der afgrænses af den berømte cykliske pile for genanvendelse, så du oplever containere, der er lavet af polyethylenterephthalat eller PET.
Sådan dechifrere genbrug talkoder. Hvis du finder et nummer 1, der afgrænses af den berømte cykliske pile for genanvendelse, så du oplever containere, der er lavet af polyethylenterephthalat eller PET.
  1. Hvis du finder et nummer 1, der afgrænses af den berømte cykliske pile for genanvendelse, så du oplever containere, der er lavet af polyethylenterephthalat eller PET. Det er den kemiske forbindelse bag engangsbrug flaske drikkevarer til øl og læskedrikke, beholdere til vegetabilsk olie, jordnøddesmør, og salatdressing, mundskyl flasker og ovn bakker. De fleste producenter foretrækker dette materiale, fordi det er let at genbruge, let og billig.
  2. Nummer 2 er tildelt HDPE eller High Density Polyethylen. Dette er en pålidelig kemisk forbindelse anvendt til emballering af emner som juice flasker, mælk kander, husholdningsartikler rensemidler, shampoo, affaldssække og shopping poser, korn box liners, og yoghurt bøtter. Det indebærer reduceret risiko for udvaskning.
  3. PVC eller V (Vinyl) ejer nummer 3. Det findes ofte i medicinsk udstyr, klar emballage til fødevarer, wire jacketing, vinduespudsere, vaskemiddel flasker, shampoo og madolie containere. PVC kan håndtere slitage involveret i forvitring og dermed er det ofte forbundet med rør, vinduer og sidespor gøremål. Når det er fremstillet der er mulighed for dioxin lækage, da det er sammensat af klor. Lad ikke maden røre PVC under tilberedningen. Brænding bør undgås, da der er øget risiko for toksin eksponering.
  4. The Number 4 spot tilhører LDPE eller Low Density Polyethylen. Det giver mulighed for den fornødne fleksibilitet til at vige til fremstilling af møbler, tæpper, tøj, tote tasker, brød og frosne fødevarer poser, renseri beholdere og sammenpresselige flasker. Det er for nylig blevet accepteret som en del af de sædvanlige curbside genbrugsprogrammer.
  5. Hvis du ser nummer 5 på din plastikbeholder, så du er i kontakt med den kemiske forbindelse kendt som polypropylen eller PP. Den betragtes for sin høje smeltepunkt og det er derfor til opgave til oprettelse af elementer såsom medicinflasker, sirup flasker, sugerør, kasketter, yoghurt containere, og ketchup flasker. Langsomt den har sat sig i genbrug scene.
  6. Varemærket Styrofoam eller PS (polystyren) indtager nummer 6. Dets tjenestegrene er tappet på at producere kød bakker, engangsservice og kopper, carry-out containere, CD-omslag, æg kartoner, og aspirin flasker. Selv om det er blevet kritiseret for at være vanskelige at genbruge og farerne med potentielle toksin udvaskning til mad, er det langsomt at få den tillid genvindingsvirksomheder.
  7. Tilhængerne af genbrug sørget for, at ingen sten tilbage unturned. Diverse plast er forbundet med nummer 7. Dette er stedet for utallige plastharpikser, der ikke kan endeligt beliggende i de ovennævnte kategorier. Polycarbonat er placeret i denne kategori. Det er et stof, der har stået over for sundhedsmæssige problemer på grund af tilstedeværelsen af potentielle hormonforstyrrende. Skudsikre materialer, solbriller, tre-og fem-gallon vandbeholdere, computer tilfælde, nylon, og skilte er nogle af de produkter, der er forbundet med denne kategori.

Koder blev oprettet for at holde strømmen af ting glat. Brug dem derfor til at gøre din del i at gøre verden til et sundere og sikrere sted at leve i.