E2r

Sådan finder du design ideer til stier og fortove

Designe en sti eller gangbro til at supplere dit hjem behøver ikke at være en trængsler, især med den store mængde af tilgængelige ressourcer, du kan udlede idéer fra. Læs videre for nogle af de bedste steder at få inspiration og ideer fra:

  • Gå til parker og samfund haver. En lille smule feltarbejde er vigtigt, så man kunne se faktisk gangbroer, at du kunne få ideer fra. Du ønsker at medbringe et kamera, en notesblok og en blyant, så du kan optage dine observationer. Det er også en god idé at medbringe en ven eller to, så de ville være i stand til at give dig deres personlige indgange, plus du kan planlægge denne tur at fordoble som en udflugt. Sørg for at du besøger din by / byens officielle hjemmeside, så du kunne finde ud af lister over parker og rekreative centre nærmeste dig.
  • Tag på en "ekskursion" omkring dit nabolag. Tag dig tid til at cruise rundt dit nabolag og gøre en lille smule sightseeing. Fokus på de veje i stedet for husene, og du ville sandsynligvis være i stand til at finde nogle særlige dem som du vil. En stor grund til at gøre dette er så, at den kommende gangbro, at dit hjem vil have, vil ikke afvige for meget fra standarderne i de andre gangbroer i dit nabolag. Du kan også prøve at banke på døren til de huse med gangbroer, som du især beundrer, og spørge ejeren om detaljerne i gangbro, og som havde designet den.
  • Søg på internettet. En anden stor ressource, som du kan bruge selvfølgelig er internettet. Check ud Landskab design: gør det selv for sider af store billeder af gangbroer, som du kan bruge som et springbræt til dine egne ideer. Du kan også finde stier og gangbro ideer på Concretenetwork.com , og en bonus er, at hvert billede har oplysninger om dens bygmester og entreprenør. Endnu en anden hjemmeside, du kunne udlede ideer fra er Landskab design rådgivning , hvor man kunne se gennem design ideer afhængig af den type materiale, som du ønsker det skal være: beton, tegl, sten eller Bluestone. Der er også nogle korte instruktions vejledning og tips, der ledsager billederne.
  • Køb bøger. Du kan købe bøger, der beskæftiger sig specifikt med design ideer til veje, såsom Patios og gangbroer idé bog af Taunton hjem , Black og Decker The Complete Guide til terrasser og gangbroer og Making stier og fortove . Selvfølgelig er et alternativ til at købe bøger for at låne bøger fra dit lokale bibliotek. Søg efter bøger på design og hjem forbedring sektion.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de bedste og enkleste måder at finde design ideer til stier og fortove. Du ville blive overrasket over, hvordan en simpel tilføjelse af en gangbro til din forhave vil give dit hjem classy elegance.

Når du har hentet dine egne ideer til den sti

Sådan finder du design ideer til stier og fortove. Gå til parker og samfund haver.
Sådan finder du design ideer til stier og fortove. Gå til parker og samfund haver.

Når du har hentet dine egne ideer til den sti, der ønskede, skal du kontakte velrenommerede bygherrer eller arkitekter i dit område. Må være åbne for muligheden for, at din nøjagtige idé kan være nødvendigt at justere lidt, når du rådføre dig med professionelle. Disse justeringer kan være nødvendige for at redegøre for praktisk og for dit budget begrænsninger.