E2r

Sådan fjerner brænde mærker på rustfrit stål køkkengrej

Oprindelsen af rustfrit stål kan spores tilbage til 400 CE i Indien

Oprindelsen af rustfrit stål kan spores tilbage til 400 CE i Indien, hvor den daværende regerende konge, Kumara Gupta jeg bestilte opførelsen af Iron Pillar of Delhi. Denne Iron Pillar var både stærk og ikke-ætsende på grund af de forskellige metaller Det var sammensat af. Omkring 1.821 metallurger begyndte at gennemføre brugen af legeringer, eller kombinationer af forskellige metaller på forskellige dagligdags materialer såsom bestik. Til sidst på grund af deres ikke-korroderende natur de blev brugt på køkkengrej, såsom gryder og pander.

Den rustfrie stållegering i rustfrit stål køkkengrej er generelt sammensat af mindst 11,5% chrom. Andet legeret varianter såsom 18/8 (18% krom, 8% nikkel) og 18/10 (18% krom, 10% nikkel) findes. Kombinationen af stål, krom og nikkel giver os mulighed for at blande, stege, eller koge vores mad uden frygt for køkkengrej rust og forurener vores fødevarer.

Sådan fjerner brænde mærker på rustfrit stål køkkengrej. Bring køkkengrej til ovnen og varme det under medium høj varme.
Sådan fjerner brænde mærker på rustfrit stål køkkengrej. Bring køkkengrej til ovnen og varme det under medium høj varme.

Men selv hvis din rustfrit stål gryder og pander er rustfri, er de ikke burn-bevis. Efterlader din rustfrit stål for lang på toppen af din brændeovn kan forlade grimme sorte mærker omkring og inde i din køkkengrej. Her er hvordan du kan fjerne disse uønskede og grimme brænde mærker på din rustfrit stål køkkengrej.

  • Sæt nogle pulveriseret opvask agent i stål køkkengrej. Derefter fylde køkkengrej op med vand lige nok til at dække de brandmærker.
  • Bring køkkengrej til ovnen og varme det under medium høj varme. Vent til det i kog. Så lad det sidde natten over uden at spilde det opvarmede vand med opvaskemiddel. Opblødning af køkkengrej med detergentopløsningen vil bidrage til at løsne op af brændte stykker mad. Dette vil også først fjerne nogle af de brændte pletter ud.
  • Om morgenen, smide ud detergentopløsningen og krat de brandmærker. De blødgjorte pletter inde i køkkengrej er nu løst, og let kan fjernes.
  • Fylde en beholder med varmt vand. Størrelsen af beholderen afhænger af, hvor mange rustfrit stål køkkengrej vil rengøre. Tilføj tre kopper eddike. Tro det eller ej, eddike er en meget potent rengøringsmiddel. Sæt køkkengrej i og lad det sidde der i flere timer. Ændre dens orientering i ny og næ for at suge alle siderne af køkkengrej i eddike løsning.
  • Efter iblødsætning pander i eddike, ikke smide det bare endnu. Tag køkkengrej fra beholderen og krat dem med bagepulver. Gør skrubbe i cirkelbevægelser. Brug en generøs mængde af bagepulver sådan, at det ville efterlade et tykt lag af bagepulver pasta både på indersiden og på ydersiden af gryden. Lad det tørre sammen med bagepulver pasta.
  • Brug af eddike og vand løsning, rustfrit stål køkkengrej skyl. Sydende er normal, så vær ikke bange.
  • Smid eddike og vand løsning og vaske køkkengrej. Krat det igen for at sikre, at der ikke er nogen brænde tilbage varemærker.

Du kan få brug for at gøre disse trin flere gange før dit køkkengrej vil se pæn igen. Må ikke være skuffet, hvis dit køkkengrej ikke rydde op så hurtigt som du forventede.