E2r

Sådan fjerner du caulk fra et badekar

Fjernelse caulk fra din badekar med det mål at erstatte dit badekar eller badekar kabinet kan være en hård opgave at håndtere. Faktisk kan den opgave at fjerne caulk virkelig understrege enhver person ud. Heldigvis er der en række tricks, som du kan placere i ærmet med succes vedtage og fuldføre jobbet.

Rengør badekar

Rengør badekar. Det første skridt i bestræbelserne vil involvere total og grundig rengøring af dit badekar. Få en ren klud til at tørre og bruge vand til at vaske karret for at fjerne enhver scum eller mug, som har befængt sted. Disse opbygninger kan virkelig gøre dit badekar ligne en henfaldet graven og kan accelerere degeneration af sin krop. Du kan bruge hvid eddike eller blegemiddel ligesom Clorox at rengøre karret yderligere. Syreindholdet skal rydde karret fra scum, forme og meldug.

Sådan fjerner du caulk fra et badekar. Finde ud den slags caulk brugt.
Sådan fjerner du caulk fra et badekar. Finde ud den slags caulk brugt.

Finde ud den slags caulk brugt. Til effektivt fjerner caulk holder din balje på plads, eller lukning af huller i karbad, skal du først bestemme og identificere den anvendte caulk. Silikone caulk er en type af caulk, der er blødt, mens PVA og latex caulk tendens til at være hård og stædig. Forskellen ligger i, hvor let det vil være at fjerne caulk. Silicone, vil da det er blødt være lettere at fjerne. PVA og latex vil skulle blødgøres, før du selv kan forsøge at fjerne det.

Skrab caulk

Skrab caulk. Hvis du har besluttet, at silikone caulk blev brugt i din balje, så kan du fjerne det øjeblikkeligt og straks ved at skrabe caulk slukket. Køb en caulk skraber fra din lokale isenkræmmer. Når du har værktøjet, find et område, hvor caulk synes at være skrælning. Begynd at skrabe fra dette område for at gøre det lettere for dig. Bruge et barberblad til at skabe kanter, som du kan skrabe så godt. Vær vedholdende og før eller senere din balje vil være caulk-fri.

Blødgør caulk

Blødgør caulk. For PVA eller latex caulk, der er hærdet, bliver du nødt til at blødgøre dette op ved at køre varm en hårtørrer på den. Placer hårtørreren et par inches fra caulk og flytte den rundt på linje caulk. Dette er nok til at varme op og blødgøre det. Skrab enhver blødgjort caulk med en caulk skraber eller barberblad.

Overvej at bruge kommercielle caulk remover

Overvej at bruge kommercielle caulk remover. Overvej at bruge kommercielle caulk remover.
Overvej at bruge kommercielle caulk remover. Overvej at bruge kommercielle caulk remover.

Overvej at bruge kommercielle caulk remover. I din lokale isenkræmmer, skal du være i stand til at finde mange mærker af kemiske caulk flyttefirma. Disse kemiske caulk flyttefirma er bedre redskaber til at bruge, hvis du ønsker at nemt fjerne caulk uden alt for meget arbejde. Løsningen vil blødgøre caulk nok for nem skrabning. Påfør opløsningen som anvist og skrab den blødgjorte caulk med din skraber eller barberblad. For svære at nå steder, kan du ønsker at bruge en tang til at få caulk ud derfra.

Med nok tid, kræfter og tålmodighed, vil caulk overholde din balje blive fjernet, og du kan nu nemt erstatte eller reparere din badekar. Husk, at da jobbet er en hård og kedelig opgave, så prøv at efterlade en hel dag gratis for dig at arbejde på og fuldføre jobbet.