E2r

Sådan fjerner tyggegummi fra denim

En måde at forhindre uheldige ting sker

En måde at forhindre uheldige ting sker, såsom at få et stykke tyggegummi fast på din favorit par jeans, er at være forsigtig omkring steder, hvor det er mest sandsynligt at ske, såsom offentlige bænke. Men det er bestemt ikke tilfældet i det virkelige liv. Du får tyggegummi på dine bukser, når du mindst venter det. Faktisk er det både opslidende og besværligt at tage ud tyggegummi fra denim jeans. Bortset fra gummiet bliver naturligt klæbrig, overtager det også nemt ind i stoffet og dermed føje til forviklinger af nævnte proces. På den lyse side, findes der en metode til bedst at fjerne tyggegummi fra din denim jeans. Alt du behøver er at have en god vågent sind, kombineret med en række nyttige tips. Her er nogle.

  • Saml de materialer og udstyr, der er nødvendig for fjernelse. Væsentlige, ville du brug for en stumpendet kniv til at skrabe væk gummi, eddike og vaskemiddel til at opløse det, og nylon børste til at skrubbe begge løsninger på tyggegummi og en skål hvor du kan lægge overskydende ingredienser og affaldsmaterialer.
  • Lov om problemet hurtigt. Fjernelse af tyggegummi fra dine denim jeans er bedst ske så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere vedhæftning af tyggegummi til dit stof. Dette undgår også omfattende størkning af gummiet, hvilket gør opgaven nemmere og hurtigere.
  • Chip væk med en sløv kniv. Skrabe så meget som muligt gummi med bagsiden af en smørekniv eller andre mat redskab. Gør dette ville forhindre dig i at skade dine denim jeans i modsætning til ved hjælp af skarpe genstande. Langsomt skrælle tandkødet og på samme tid, holde det fra at sprede sig til resten af dit stof. Du kan også fryse tyggegummi med isterninger først, og derefter skrabe det af med igen en stump genstand.
  • Kig efter tyggegummi fjernelse produkter. Efter skrabning off det meste af tyggegummi, kan du faktisk se efter fjernelse produkter på markedet. Dette er en hurtigere og mindre krævende fremgangsmåde. Dog være på vagt over for nogle produkter, der kan stærkt pletten dine denim jeans.
  • Anvende nogle hot eddike. Varm en rigelig mængde af eddike i mikrobølgeovnen. Vær forsigtig med ikke at gøre det koge. Ved hjælp af nylon børste, din eddike krat på gummiet. Eddike betragtes som en god syre og siges at fjerne gummi let. Fortsætte med at anvende eddike indtil det meste af gummien fjernes fra stoffet.
  • Brug rengøringsmidler. Efter dypning af nylonbørste i det flydende detergent, børste forsigtigt pletten venstre af gummiet. Dette trin fuldstændigt fjerner pletten eller andre gum tilbage rester. Vask det ramte område og lad det tørre ved hjælp af sollys. Brug ikke tørretumbler til dette kunne forværre pletten produceret af gummi.
  • Undgå at bruge andre retsmidler. Brug ikke fedtede eller olierede retsmidler til at fjerne tyggegummi for dette ville kun pletten dine denim jeans.

Sådan fjerner tyggegummi fra denim. Lov om problemet hurtigt.
Sådan fjerner tyggegummi fra denim. Lov om problemet hurtigt.

Disse er blot nogle nemme trin til, hvordan man fjerner tyggegummi fra denim bukser. Med nogle initiativ og hurtig tænkning, kan du nemt fjerne tyggegummi på dine dyrebare denim jeans!