E2r

Sådan fjernes en asfalt indkørsel

En gammel asfalt indkørsel ikke gør meget for dit hus

En gammel asfalt indkørsel ikke gør meget for dit hus. Revner og tårer kan gøre dit hus ser ældre ud. Alligevel har det fjernet kan koste dig en formue. Den gode nyhed er, at du kan prøve at gøre det fjerne af asfalt indkørsel ved dig selv, så du ikke behøver at hyre ekstra hjælp. Alt du skal gøre er at følge de trin, der er angivet nedenfor, og du vil være i stand til at slippe af med din gamle asfalt indkørsel.

Her er de trin til, hvordan du kan fjerne en asfalt indkørsel ved dig selv:

  1. Reserve-udstyr. Reserve det udstyr, du vil bruge til fjernelse af asfalt indkørsel måneder i forvejen. Andre mennesker kan leje udstyret ud, så det er bedst, hvis du har en reservation forud for tid. Dette giver dig tid til at planlægge, hvordan du vil gøre dette. Kontakt din lokale udstyr udlejning og leje en gravemaskine, en pick økse, en frontlæsser og en dumper. Disse udstyr kommer i små størrelser, så det er nemmere for dig at manøvrere.
  2. Forberedelse. Når dagen for fjernelse af asfalt indkørsel kommer, forberede en ansigtsmaske og en skovl, som du kan bruge. Du kan også vælge at bære beskyttelsesbriller over dine øjne for at undgå små bidder af asfalten fra indtaste dine øjne, mens du arbejder.
  3. Begynd at fjerne beskadigede områder. Det vil være lettere for dig at få arbejdet gjort, hvis du begynder at arbejde på de områder, der allerede er beskadiget. Brug gravemaskine og arbejde på revnet asfalt først. Riv væk så meget som du kan med gravemaskinen. Man kan endvidere gøre stykkerne mindre ved at ødelægge dem. Efter et stykke tid, vil du finde det nemt at gøre.
  4. Fjern de små stykker. Brug frontlæsseren at være i stand til at fjerne de stykker af asfalt fra området. Du kan vælge at arbejde uden en frontlæsser og gøre dette manuelt, men det vil tage dig længere tid, og det kræver en større indsats. Brug din skovl til at slippe af med de stykker af asfalt på områder, hvor frontlæsseren er vanskeligt at manøvrere. Dette kan være ved siden af vægge, porte eller hegn.
  5. Smid den gamle asfalt. Saml alle de gamle asfalt, som du har fjernet, og læg dem i dumper. Du skal vide, hvor man korrekt bortskaffelse disse. Der kan være genbrug i dit område, og de vil være glade for at tage i din gamle asfalt.

Det er de trin til

Sådan fjernes en asfalt indkørsel. Begynd at fjerne beskadigede områder.
Sådan fjernes en asfalt indkørsel. Begynd at fjerne beskadigede områder.

Det er de trin til, hvordan du kan fjerne din gamle asfalt indkørsel ved dig selv. Trinene er ganske let. Du skal bare være sikker på at planlægge din aktivitet forude, da dette kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen på din asfalt indkørsel. Mens du arbejder, skal du huske at drikke masser af vand for at undgå at blive dehydreret. Det er bedst at vælge at arbejde i løbet af de dage, der ikke er så varmt.