E2r

Sådan fjernes engsvingel

Svingel er en type græs, der kan vokse tall

Svingel er en type græs, der kan vokse tall. Disse græsser ses typisk i græsgange, men de kan også bruges til din have landskabspleje. Engsvingel græs kan vokse omkring 2 inches i højden. Hvis du har brug for at ændre landskabspleje på din have, og du skal fjerne engsvingel græs, der er en ordentlig måde at gøre det. Du kan lære den korrekte metode ved at læse de trin, der er angivet her.

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, som du har brug for at forberede, er ukrudtsmiddel og en skovl. Besøg din lokale havearbejde butik for at se om de har ukrudtsmiddel, der er specielt designet til at dræbe off engsvingel. Hvis de ikke har en tilgængelig, kan du bruge en generel ukrudtsmiddel.
  • Læs vejledningen. Læs vejledningen på pakken af ukrudtsmiddel for at vide, hvordan man bruger det korrekt. Nogle ukrudtsmidler kræver sprøjtepåføring mens andre bare skal hældes over hele området, som du ønsker at dræbe.
  • Bland ukrudtsmiddel løsning. Bland ukrudtsmiddel løsning med den rette mængde vand i overensstemmelse med anvisningerne på emballagen.
  • Påfør ukrudtsmiddel. Det næste skridt er at anvende ukrudtsmiddel over engsvingel græs. Sørg for, at du kommer til alle de områder, du ønsker fjernet. Vær forsigtig, når du gør dette. Du ønsker ikke at placere endda en smule ukrudtsmiddel på de områder, du ønsker at holde, da ukrudtsmiddel nemt kan dræbe andre planter og blomster i det omkringliggende område.
  • Vent til engsvingel til at dø. Efter påføring, skal du vente på, at ukrudtsmiddel at træde i kraft. Dette kan tage op til et par dage til uger afhængigt af styrken af ukrudtsmiddel, og hvor stor den engsvingel rødder er. Som dagene går, vil du bemærke, at græsset vil tørre ud og til sidst dø.
  • Skovl de døde engsvingel. Når græsset er helt tørt og død, kan du begynde at skovle de døde engsvingel. Det kan være lettere for dig at fjerne de tørre pletter, når jorden er våd. Fugt jorden med en smule vand og derefter skovl ud af alle de døde engsvingel.
  • Udskift med nyt græs. Du kan vælge at udskifte din have med en ny type græs. Du skal muligvis føje frisk jord til din have, så det nye græs vil vokse rigeligt på din have. Pas på nye græs som det vokser, så du har en dejlig erstatning.

Sådan fjernes engsvingel. Materialer, som du har brug for.
Sådan fjernes engsvingel. Materialer, som du har brug for.

Det er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at fjerne engsvingel fra haven. Hvis du arbejder på at fjerne kun pletter af græs, kan du søge hjælp fra en professionel, så du kan holde din have, som du ønsker det. Det kan være en smule dyrere at ansætte en anden, men jobbet vil være lettere for dig.