E2r

Sådan foldes konge ark ved dig selv

Ændring af lagner er en af disse gøremål på listen over opgaver i hjemmet, som alle bare synes at hade at gøre. Og hvis du tilfældigvis har king size dyb lomme sheets denne opgave bliver bare mere irriterende. Alene størrelsen af kongen plader kan gøre dem meget svære at folde, hvis du ikke har en konkret plan. Du kan endda ende med at skulle bede en anden person til at hjælpe dig ud.
Men hvad hvis der er ingen hjem for at låne dig en hjælpende hånd? I stedet for at udsætte opgaven til en anden dag, benytte lejligheden til at lære at folde det alene. Nedfældning arkene skødesløst ville kun forlade dem rynket og ubehagelig, så følg disse trin, så du nemt kan folde din konge størrelse dyb-pocket ark og holde dem fra at få alle rynket op.

Så snart du er færdig med tørre dem alle op, fjerne hele af dem og læg dem til side til at forlade rummet, mens du folde op ét ark. Varm ark eller ark, der bare kom ud af tørretumbleren tendens til at være meget lettere at folde, fordi stoffet er nem at administrere.

Start på de bedste mest king size dybe lommer. Det vil være lettere at komme til og udglatte eventuelle rynker, du ser. Placer din hånd i lommen på et af hjørnerne. Lommen viser et trekantet område, når elastikker er monteret i hjørnerne. Du kan få en stor flad ren overflade, der giver dig mulighed for at få fat i de to hjørner og indstille lægge det ud, således at det uden problemer er draperet foran dig, eller du kan gøre det skridt for skridt med dine egne hænder.

Sådan foldes konge ark ved dig selv. Følg arket indtil du kommer op med det tredje hjørne.
Sådan foldes konge ark ved dig selv. Følg arket indtil du kommer op med det tredje hjørne.

Brug din frie hånd i at følge kanten af din plade, indtil du kommer til det næste hjørne. Placer det andet hjørne op derefter krog lommen på din hånd. Pladen skal være højre side ud. To hjørner skal være hooked jeg dine hænder.

Følg arket indtil du kommer op med det tredje hjørne

Følg arket indtil du kommer op med det tredje hjørne. Put denne tredje hjørne op og hooked det igen lommen i hånden, opmærksom på, at stoffet skal være inside-out. Nu er tre hjørner nu hooked op i hånden.

Følg igen kanten af hjørnet, indtil du når det fjerde hjørne. Bring det op og hooked det på din hånd. Du burde komme op med en plade, der er højre side ud. Nu er fire hjørner hængende fra din hånd.

Ret kanterne, der hænger ned ved hjælp af din frie hånd. Holding det ud på siden, vil du se arket er nu foldes ind square, som er kvart størrelse af det originale ark.

Når du har prøvet disse trin.
Når du har prøvet disse trin.

Fjern din hånd fra lommen og fold king size ark halv to gange. Arket skal nu pænt fold og klar til at blive gemt.

Når du har prøvet disse trin

Når du har prøvet disse trin, vil du se, at folde king size dybe lomme ark ikke er så hårdt, som du måske har oprindeligt troede. Det kan være en smule kedelig. Men hvis du bliver ved med at øve og gør det, vil dine king size dybe lomme ark altid være præsentabel og pæn, når du får det ud af lageret.