E2r

Sådan forsigtigt at rengøre silke

Silke er et stof, der skal vaskes forsigtigt for ikke forårsage nogen beskadigelse af stoffet. Du kan vaske silke derhjemme med et mildt vaskemiddel og der er nogle elementer i dit hjem, der kan rense silke så godt. Der er ingen grund til, at du er nødt til at købe specielle rengøringsmidler, for at din silke til at komme rene.

Sådan forsigtigt at rengøre silke. Trin 1.
Sådan forsigtigt at rengøre silke. Trin 1.

Trin 1:

Du vil få brug for at fylde et bassin eller lille balje med vand, der er lunkent. Dette vil være det vand, der bruges til at rense silke, og derfor du ikke ønsker at få vandet til varmt at placere dine hænder inde i eller ønsker det for koldt, da dette ikke vil rense stoffet samt varmt vand vil .

Trin 2:

Hvis du har en baby i dit hjem, så bliver du nødt til at tage blot et par dråber af baby shampoo, som du bruger, uanset hvad mærke det er. Denne shampoo, du bruger, er blidt nok til ikke at forårsage nogen skade på silkestof. Du vil ønske at tjekke etiketterne første til at sikre, at shampoo har ingen farvestoffer i det, der kan skade stoffet og ændre farven på silke. Sørg også for, at der er ingen kemikalier i det, som kan forårsage skade på silke samt.

Trin 3:

Du vil gerne hvislen vandet lidt rundt for at skabe nogle bobler fra shampoo. Du kan enten bruge dine hænder eller snup en ske til at røre i vandet omkring en smule. Du vil være sikker på, at der er sæbeskum i vandet, og hvis der ikke er nogen bobler, skal du muligvis at tilføje et strejf mere af shampoo til vandet. Du bliver nødt til at sørge for, at du har nok shampoo i vandet for at rense silke. Tilføj en dråbe ad gangen og rør i mellem. Fortsæt med at tilføje shampoo, indtil du ser et par bobler i vandet.

Trin 2. Trin 3.
Trin 2. Trin 3.

Trin 4:

Placer forsigtigt silkestof emne i det varme vand. Når varen er i vandet og neddypning i et par øjeblikke, vil du så gerne vil omhyggeligt swoosh stoffet rundt for at rense stoffet. Du vil gerne kun bruge dine hænder. Hvis du bruger en type objekt, kan det medføre, at stoffet for at rippe eller det kan forårsage andre skader på silkestof. Du vil være sikker på, at vandet er ved at ændre fra rent vand til snavset vand. Dette vil betyde, at silkestof kommer ren.

Trin 5:

Tag forsigtigt silke varen ud af vandet og forsigtigt vride stoffet. Du vil se vand dryp fra elementet. Placer emnet på en ren overflade og fjern forsigtigt bassinet eller karbad. Fjern det snavsede vand fra bassinet og skyl det ud. Når din bassin ikke længere har sæbe vand og bobler i det, skal du placere nogle varmt vand i bassinet og placere silke vare tilbage indeni. Du vil ønske at få så meget sæbe ud af silke som muligt. Du vil ønsker at vride det ud igen. Når dette er gjort, gå videre til næste trin.

Trin 6:

Når du omhyggeligt har vredet den silkestof emne, du vil få brug for at hænge det op til tørre. Dette gøres bedst på en bøjle, uanset hvilken type vare det er.