E2r

Sådan gemme elementer i et lille badeværelse med ingen forfængelighed

For folk med lille badeværelse plads

For folk med lille badeværelse plads, er Forfængelighed ikke engang en mulighed, så de nøjes med hvad rum, de har til at gemme alle de nødvendige badeværelse elementer. Resultatet er ofte en uorganiseret, kedelig badeværelse. Men det behøver ikke at være tilfældet. Med strategi og kreativitet, kan et lille badeværelse være en smuk og rod-fri plads. Her er nogle storage ideer.

  • Hylder. Kig dig omkring dit badeværelse og finde en plads, hvor du kan montere hylder. Dette er sædvanligvis over håndklæde stang eller toilet tank eller ved siden af spejlet. Sørg for at montere hylderne i en passende højde. De elementer, der skal, også de elementer, der anvendes i placeringen af hylderne. For eksempel, hvis hylderne er ved siden af spejlet bør du opbevare grooming emner såsom shaver og hårtørrer. Hvis hylderne er placeret over håndklæde stang, kan du placere håndklæder, sengetøj og badehætte.
  • Hanging rum. Du kan købe hængende rum fra enhver stormagasin eller hjem forbedring center. Disse har lagdelte rum, hvor du kan gemme næsten ethvert badeværelse element. De hængende rum er som regel lavet af stof og kan være dekoreret i henhold til den samlede team af dit badeværelse. Placer rummene som helst der er en ledig plads. Du kan hænge det på døren igen, ved siden af vasken, eller i nærheden af bruseren.
  • Kurve. Der er flere basket typer, du kan bruge i dit badeværelse. Hvilke at bruge, afhænger af den tilgængelige plads, temaet i dit badeværelse, og de ting, du har til hensigt at sætte i dem. Under alle omstændigheder er det bedst at bruge kurve, der kan fordoble som badeværelse decors. Du kan sætte kurvene under vasken eller ved siden af toilettet. Hvis du kan finde nogle, overveje at bruge stabelbare kasser, så du kan spare noget plads.
  • Kroge. Du kan hænge håndklæder, badekåber, eller beklædningsgenstande på bagsiden af døren eller enhver tilgængelig plads på din væg med kroge. Kroge kommer i mange forskellige størrelser, farver og typer. Vælge dem, der vil supplere dit badeværelse design og vil være robust nok til at rumme dine emner. Kroge er bredt tilgængelige i Byggemarkeder og hjem levering centre.
  • Badeforhæng. Nogle badeforhæng kommer nu med lommer, hvor du kan sætte bruser emner såsom sæbe og shampoo. Sørg for at købe flere af disse badeforhæng, så du kan veksle.
  • Møbler. Hvis du ønsker at placere møbler i dit badeværelse, sørg for at de kan bruges som badeværelse opbevaring. For eksempel kan en taburet, der har et låg fordoble som en kurv og kan bruges til at gemme håndklæder, blade eller ekstra bruser varer. Sørg for at vælge små møbler, så du vil ikke have problemer med din plads.

Være logisk, når der træffes beslutning om placering af opbevaringsbeholdere

Sådan gemme elementer i et lille badeværelse med ingen forfængelighed. For folk med lille badeværelse plads.
Sådan gemme elementer i et lille badeværelse med ingen forfængelighed. For folk med lille badeværelse plads.

Være logisk, når der træffes beslutning om placering af opbevaringsbeholdere. Ideelt set bør de placeres på det sted, hvor badeværelse elementer vil blive brugt. Sørg også for at maksimere alle de tomme pladser i badeværelset. De allermindste krinkelkroge, for eksempel, kan være en god opbevaringssted.