E2r

Sådan gør grønne virksomheder

Gå grøn er stadig mere populære, og ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, er at gøre grønne virksomheder ikke bare gå sammen med et modefænomen, men gør en forpligtelse til at reducere en virksomheds fodaftryk på planeten. Mange af disse ændringer er enkle at lave, og når får din virksomhed ind i en rutine, vil du finde det er nemt at gøre grønne virksomheder.

Først starter din færd med at gøre grønne virksomheder på kontoret ved at gøre et par grundlæggende ændringer. Du kan reducere mængden af papir, der anvendes ved at sende e-mails og gøre størstedelen af dine informative ressourcer til rådighed online. Medarbejderne kan også vælge at modtage e-udsagn i stedet for løn stubbe til direkte deponering. Sørg rengøringsmidler og leverancer er biologisk nedbrydelige og fri for skrappe kemiske midler, der ikke kun skader miljøet, men kan skade dine medarbejdere som følge af eksponering. Skift dine pærer til mere energieffektive pærer, og du vil ikke kun hjælpe miljøet, men vil spare penge på elregningen.

Skift til fair trade kaffe, og du vil straks se forskellen i kvalitet fra no-name bulk-brand og stadig formår at gøre grønne virksomheder. Hvis du henvender frokost eller andre måltider, så prøv at finde restauranter og cateringvirksomheder, der bruger økologiske varer og fritgående kylling og æg. Glem ikke fremtrædende placere genanvendelige spande rundt i butikkerne eller kontor for at tilskynde medarbejderne til at genbruge.

En anden måde at gøre grøn forretning er at bogstaveligt gøre netop det

En anden måde at gøre grøn forretning er at bogstaveligt gøre netop det - bestil dine leverancer og produkter fra virksomheder, der bruger overvejende genbrugsmaterialer. Se også, om "fair trade" virksomheder, hvilket betyder, at virksomheder betaler deres ansatte en rimelig løn for deres produkter. De fleste mennesker har hørt om fair trade kaffe og chokolade, men principperne kan også anvendes på tekstiler og andre produkter. Det kan koste en smule mere, men du er at sikre en miljømæssig og socialt venlige produkt. Og som efterspørgslen vokser, vil priserne i sidste ende selv ud, hvilket gør dette til en mere omkostningseffektiv løsning for alle.

Da der er en social tilpasning faktor til grøn virksomhed også

Sådan gør grønne virksomheder. En anden måde at gøre grøn forretning er at bogstaveligt gøre netop det.
Sådan gør grønne virksomheder. En anden måde at gøre grøn forretning er at bogstaveligt gøre netop det.

Da der er en social tilpasning faktor til grøn virksomhed også, tage et kig på din virksomheds erstatningsniveauet, politikker og forretningspraksis. Er de justeret til ikke kun at producere en rentabel forretning, men også en virksomhed, der kan være berygtet for at tage sig af sine medarbejdere gennem en retfærdig kompensation program og fair forretningspraksis? Selv sponsorere yoga eller andre wellness-programmer og incitamenter for medarbejdere har vist sig at fremme sundere, gladere og mere produktive medarbejdere. Det er nemt og givende at gøre grønne virksomheder med disse enkle ændringer, og dine medarbejdere og kunder vil sætte pris på din indsats.