E2r

Sådan grøn en automotive garage

Det kan ikke være en verdensomspændende standard for at gå grøn

Det kan ikke være en verdensomspændende standard for at gå grøn. Men med den stigende efterspørgsel af forbrugerne jord-venlige virksomheder, er det en klog business træk, som du gå grøn. Have en grøn bil garage vil ikke kun spare miljøet. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare med bare en lille investering til at gå grøn.

Ændring af din typiske automotive garage til en grøn garage behøver ikke svært. Du kan tage et skridt ad gangen, hvis du ikke har nok budget endnu. Nedenfor er de små ændringer, du kan gøre for din garage til at gøre det grønne:

  • Brug energieffektivt udstyr. Tænk grønt, tænk energieffektivt udstyr. Det er okay ikke at erstatte alt dit udstyr med deres energi-effektive alternativer, især hvis alternativet er alt for dyrt. Du kan erstatte en udstyr ad gangen. Du kan også sælge dit gamle udstyr og tilføje penge du kan tjene til at købe nyt udstyr. Når man udstyret bliver brudt, eller behov for erstatning, bedre overveje at gå med det energieffektive løsning.
  • Genbrug eller genbruge så meget som muligt. Dæk, batterier, emballage materialer, olie og frostvæske er blot nogle af de sædvanlige engangsartikler i en automotive garage. Du behøver ikke at smide dem lige væk efter den første brug. Tænk på, hvordan du kan genbruge og genanvende disse ting. Du vil ikke kun spare penge ved at gøre det, vil du have det sjovt at gøre kreative ideer, også.
  • Brug biodegradables. For eksempel, i stedet for at bruge den sædvanlige opløsningsmiddel til rengøring af forruden kan du bruge en blanding af vand og eddike. Der er biologisk nedbrydelige muligheder for alle de rengøring forsyninger, du ofte bruger i en automotive garage. De fleste af disse er en smule dyrere, selv om. Udgiften er værd at indvirkning på miljøet, alligevel. Plus, vil det medføre et godt image for din virksomhed, at du bruger miljøvenlige alternativer.
  • Grønt lys. Der er energieffektive alternativer til lysene er installeret i den automotive garage. Hvorfor tager du ikke udskifte dem alle med deres miljøvenlige modstykke? Det er okay ikke at erstatte alle dine lygter i dag. Bare erstatte dem, når du er på tidsplanen for at erstatte lysene. Reducer antallet af lys, du bruger i garagen, også. Du behøver ikke altid nødvendigt at tilføje mere lys til at tilføje lysere stemning i garagen. Brug reflekser som dækker gulvet ved hjælp af en reflekterende maling vil give yderligere belysning.
  • Brug vand med omtanke. Det kan ikke være så indlysende, men vi kører ud af rent vand. Du kan hjælpe med at spare vand, og samtidig spare på dit vand regninger ved hjælp af vand med omtanke. For eksempel kan du installere en automatisk gulvvasker. Denne ting automatisk genbruger det vand, du bruger til at vaske biler. På denne måde kan du stadig genbruge vandet så mange gange som muligt. Gør dette alene vil allerede spare op til 90% af dit vandforbrug.
  • Orient dine medarbejdere. Uddan dine medarbejdere om de fordele og behov at gå grøn. Bed dem om at gøre deres del ved at følge dine nye politikker i garagen. De kan begå fejl første gang, men jo mere de bliver bekymring for miljøet, jo mere vil de vænne sig til det.

Snart vil gå grøn være en verdensomspændende krav

Sådan grøn en automotive garage. Brug energieffektivt udstyr.
Sådan grøn en automotive garage. Brug energieffektivt udstyr.

Snart vil gå grøn være en verdensomspændende krav. Må ikke vente, indtil den dag der sker og begynder at gå grøn nu. Desuden er det aldrig for tidligt at redde jorden og nyde at spare penge og samtidig spare miljøet.