E2r

Sådan hjælper børnene rense deres værelser

Indrøm det

Indrøm det, selvom du eller måske de fleste af dine barndomsvenner havde rodet værelser. Børn elsker rodet værelser, fordi for dem, er det en måde at være cool. Men du kan ændre det, så længe du vænne dem til et rent lokale. Du vil se de måske endda være den ene til at rydde op i deres værelse, når de tror, at det allerede er rodet. Du skal dog ikke tage det som dit eget ansvar at rense værelset. Husk, at du er nødt til at "hjælpe" dine børn rense deres værelser. Du vil ikke rense deres værelser alene. Gør det måske kun udvikle sig over afhængighed af dig. Lad dem ikke være uansvarlige småbørn og lære dem gode vaner så tidligt som nu.

Sådan hjælper børnene rense deres værelser. Break rengøring i mindre opgaver.
Sådan hjælper børnene rense deres værelser. Break rengøring i mindre opgaver.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at undervise og hjælpe dine børn rengøre deres rodet værelser:

  • Gør det sjovt. For de fleste børn, er rengøring deres værelser som en straf. Lad dem ikke vedhæfte rengøring værelser til noget negativt lignende straf. Gør rengøring en sjov aktivitet. Spil et spil, mens rengøring. For eksempel, lad dine børn gætte, hvor de ting, der ligger rundt omkring deres værelse hører til-legetøj brystet, bog hylde, eller skab. Vær kreativ. Tænk på flere måder at gøre rengøring sjovt.
  • Break rengøring i mindre opgaver. Er du sikker på, at dine børn forstår, hvad det betyder at rengøre deres værelse? Hvad er ren for dem ikke kunne være, at rene for dig. Hjælp dem til at forstå, hvad det vil sige at rengøre deres værelse. Liste ned ad trappen, de skal gøre for rengøring deres værelser. For eksempel vil trin 1 være arrangere bøger i reolen, vil trin 2 være at holde legetøjet i legetøjet brystet, og trin 3 vil lægge snavset tøj i vasketøjskurven. Overvej dit barns alder, når detaljering trin. Småbørn kan ikke gøre så meget som en 12-årig kan.
  • Forkæl dine børn for at gøre et godt stykke arbejde. Forbered deres favorit snacks, så de vil have deres favorit behandler efter at gøre et godt stykke arbejde. Hvis ikke, ville ord roser gøre. Den tommelfingerregel er at værdsætte deres indsats for rengøring af deres værelse.
  • Vær der med dem. Nogle børn kan ikke gøre rengøring uden en andens hjælpe dem. Selv hvis du liste ned alle de skridt, kan rengøring stadig være svært for dine børn. Bedre hjælpe dem rengøre deres værelse, indtil de vænner sig til det. Til gengæld bede dem om at hjælpe dig rense dine ansvarsområder, også. Hjælpe dem er en fantastisk måde at undervise ved eksempel.
  • Må ikke forvente for meget. Rengøring er aldrig sjovt for børn. Forvent ikke dem til at vende deres rodet rum til en sparkly clean room. Vær tålmodig med dem. De har brug for en masse af praksis, før de kan forstå, hvad det vil sige at rense et værelse.

Hjælpe dine børn rense deres værelser vender en kedelig aktivitet ind i en sjov familie aktivitet. Hold din håb og fortsætte med at undervise dine børn værdien af renlighed. Det kan tage år, før de endelig lære at virkelig rengøre deres værelse. Mindst, begynder du nu at lære dem noget, de vil værdi for evigt.