E2r

Sådan hjælper omsorg for miljøet ret hjemme

Familie er mere end blot den grundlæggende enhed i samfundet

Familie er mere end blot den grundlæggende enhed i samfundet. Det er hvor alle skærper hans personlighed. Det er hjemme, hvor man kan lære det gode, det onde og det grimme. Og når det kommer til at fremme grønnere levende, men også starter lige fra hjemmet. Hvis du ønsker at indgyde kærlighed til naturen til dine børn, så skal du begynde at passe på miljøet sig hjemme.

Efter en grønnere liv kræver ikke at have en øko-venligt hus, møbler og apparater. Den enkleste og mindste ting du kan gøre, er allerede en stor hjælp til at ændre miljøet til det bedre. Nedenfor er enkle ting, du og din familie kan gøre for at hjælpe med at passe på miljøet lige på komfort i dit hjem:

Sådan hjælper omsorg for miljøet ret hjemme. Smid giftige hus rengøringsmidler.
Sådan hjælper omsorg for miljøet ret hjemme. Smid giftige hus rengøringsmidler.
  • Smid giftige hus rengøringsmidler. Noget med ordet "gift", "advarer" eller "forsigtighed" er lavet af giftige kemikalier. Desværre, næsten alle hjem støvsuger-from opvaskemiddel at blege-består af dødbringende kemikalier. Smide disse ting væk, eller du kan starte fra den simpleste rengøringsassistenter, at dit køkken kan leve uden. Anyway, alle almindelige rengøringsmidler har deres naturlige alternativ. Så behøver du ikke at opgive at have en kim-fri hus for at hjælpe miljøet.
  • Spare på vandet. Fortalere for bevarelse af vand har fortalt alle igen og igen, at vandet er faldende. Hvor får vi rent drikkevand for at overleve, hvis rent vand er fuldstændig væk? Derfor er en af de mest kritiske måder at hjælpe omsorg for miljøet er bevarelse af vand. Gem så lidt eller så meget vand som du kan. Selv en enkelt dråbe kan være et stort spild. Genbrug vand, også, og så meget som muligt, brug kun lidt vand til rengøring.
  • Plante flere planter. Plantning er mere end blot at tilføje greens bedre ilt-kuldioxid cyklus. Det dyrker livet. Følelsen af, at du kan dyrke et frø i et træ er uoverskuelige. Hjælp dine børn anlæg, også. Det vil være en stor belønning for at se dine planter vokser blomster, frugter, eller endda et blad. Ud over at hjælpe Jorden har bedre luft, plantning hjælper også dig og din familie til at have bedre medfølelse i forhold til andre levende ting.
  • Brug økologisk skadedyrsbekæmpelse og gødning. Plantning er godt, men det vil være bedre, hvis du vil bruge økologiske alternativer til bekæmpelse af skadedyr og gødning. Overvej dette især hvis du plante grøntsager, frugter, urter, krydderier, eller noget, der vil blive spist. Bedre endnu, aldrig bruge kemiske alternativer, uanset hvad du plante. Kemikalier kan ikke skade mennesker, men det kan skade miljøet.
  • Brug el med omtanke. Må ikke forbruge elektricitet, hvis du ikke behøver at. For eksempel slukke klimaanlæg, hvis det ikke er nødvendigt. Sluk lyset, hvis ingen er i rummet. Udover at spare miljøet, sparer klog elforbrug dine penge, også.
  • Reducere, genbruge og genanvende. Reducer brug af kemikalier eller noget, der kan skade miljøet. Genbrug tingene i stedet for at købe ting, hver gang du har brug for dem. Genbrug ting, der ikke kan genbruges. Overveje at sælge eller donere ting, der kan genbruges eller genvindes. Denne måde, du spare tid genbrug ting, men du kan stadig hjælpe miljøet eller måske investere dine ting for værdig sag.

Informeres også

Informeres også. De tips ovenfor, er blot nogle af de tusindvis af måder at hjælpe med at passe på miljøet startende fra hjemmet. Læs mere, vide mere. Jo mere du ved, jo mere du kan udvide bedre hjælp.