E2r

Sådan installere nogle kunstgræs

Hvis du ville elske at etablere en græsplæne, men ikke har tid eller tålmodighed til at opretholde græs, så skal du vælge at installere kunstgræs. Opsætning kunstgræs som erstatning for rigtige græs vil være et godt kompromis i at skabe en naturligt udseende græsplæne og samtidig reducere omkostningerne til at opretholde græs såsom vand og gødning. Indkøb kunstgræs kan være dyrere end den faktiske græs, men i det lange løb, vil du helt sikkert skære ned på vedligeholdelsesomkostninger og besværet med græsslåning, lugning og genplantning. Hvis du er interesseret i at installere kunstgræs, nedenfor er nogle trin på, hvordan du gør dette.

Sådan installere nogle kunstgræs. Saml de ting, du har brug for.
Sådan installere nogle kunstgræs. Saml de ting, du har brug for.
  • Saml de ting, du har brug for. Du bliver nødt til at gøre din "græsplæne" så realistisk som muligt, så du skal bruge følgende: skovl, sand, grus eller ært sten, trillebør, rive, sabotage eller en jord entreprenør, kunstgræs, en hobbykniv og ståltappe . Du vil finde disse på nogen af havearbejde butikker i dit område.
  • Forestil dig, hvordan din landskab vil se ud. Før noget andet, planlægge lå på jorden. Du er nødt til at beslutte, hvor du ønsker at sætte dit kunstgræs. Find pletter, der har brug udklædning eller livening med tilstedeværelse af græs. Når du har besluttet på et sted, måle længden og bredden af det sted, hvor du vil lægge kunstgræs. Mål hele området, selvom du planlægger at lægge sten eller andre materialer i det.
  • Køb den kunstgræs. Du kan ringe fremad og bestille mængden af kunstgræs, du får brug for. Mest kommer i store ruller, der reelt vil blive billigere i forhold til at købe en bit ad gangen. Find rullen, der kommer tættest på dine behov.
  • Prep stedet. Hvorvidt udendørs eller indendørs, bør du rense det område, hvor du vil have din kunstgræs til at være. Fjern alt støv, ukrudt, grene, tørrede blade og snavs fra området. Hvis naturlig græs er der stadig, kan du ønsker at fjerne det så godt. Forbered en ren tavle for dit mesterværk, så tingene kan gøres ordentligt.
  • Begynde at grave. Grave i muld til at bringe ud af undergrunden. Da du ønsker at eksponere undergrunden, bør du grave omkring 6 inches dybt ind i muld. Level jorden, så snart du ser undergrunden.
  • Forbered basen. Din base vil være en blanding af sand og grus. Bland disse to komponenter, og hæld på jorden. Denne grove Blandingen vil forhindre regn puddling ind i din foundation. Det sand og grus vil hjælpe at dræne regnskyl bedre og lige ind i jorden, hvor absorptionshastigheden vil blive bedre. Fordel blandingen godt ved hjælp af en rive, derefter bruge en jord komprimator til firma op blandingen af sand og ært, og dermed skabe en solid base.
  • Læg det ned. Nu tager din kunstgræs og lægge den ned på bunden. Trim kanterne og glatte hjørner ved hjælp af sakse eller en hobbykniv. Når du er tilfreds med, hvordan det ser ud, sikre kanterne af græstørv ved at fastgøre dem med stål ben.

Nu har du en instant garden, og du kan nyde fordelene ved grøn græs, hele året rundt.