E2r

Sådan installeres en glasfiber jorden pool

Sommer er en måned væk, og du tænker hvor vidunderligt det ville være, hvis du har din helt egen pool. Installation af en konkret pool tager lang tid og er kostbar. Hvad er dit alternativ? En glasfiber pool!

En glasfiber pool, i modsætning til en konkret swimmingpool, der er præfabrikeret. Det leveres i forskellige pool designs, farver, former og størrelser, med eller uden trin eller stiger. Denne type i jorden pool konstruktion er lettere at installere og vedligeholde. Pool liners er ikke nødvendig, fordi glasfiber shell selv fungerer som en liner.

Sådan installeres en glasfiber jorden pool. Identificere placeringen af puljen.
Sådan installeres en glasfiber jorden pool. Identificere placeringen af puljen.

Så snart du køber puljen, forberede installationen.

  1. Identificere placeringen af puljen. Det bedste sted er et plant område stort nok til at rumme pool størrelse samt plads til lounge rundt. Sitet skal være så høj, at vand fra det omgivende område vil ikke løbe ned i poolen.
  2. Find ud af om du har brug for at få en lokal tilladelse. Tjek om din by kræver en tilladelse. Kontakt de lokale forsyningsvirksomheder afdelinger for at sikre, at ingen af de gas, telefon, kabel-eller vand linjer vil være i vejen for den nye pulje.
  3. Forbered site for udgravning. Place stakes og strygere omkring udgravningen. Hvis du installerer puljen selv, en række glasfiber pool producenterne give DIY monteringsvejledning.
  4. Grav væk. Afhængig af størrelsen af puljen, kan du bruge en skovl eller en ryg hakke / gravemaskine. Sørg for at du graver tre inches dybere end puljen størrelse. Du bliver nødt til at fylde bunden med sand (eller grus) til puljen til at sidde på.
  5. Forbered hullet. Anbring kompakt sand i bunden af hullet. Sørg for at det er i vater. Husk, at puljen skal være over den omgivende jord, så regnvand kan løbe væk fra puljen. Forberedelse til VVS kan være nødvendigt at gøre på dette tidspunkt, især hvis poolen kun har en bund afløb.
  6. Placer poolen. Afhængig af størrelsen af puljen, skal du enten en rendegraver eller en kran til at løfte puljen ud af lastbilen og i den klargjorte hul. Sørg for, at glasfiber pool er niveau. Du kan være nødt til at løfte puljen og niveau sandunderlaget flere gange.
  7. Efterfylde hullet omkring poolen. Start med at fylde poolen med 12 inches af vand. Kontrollere niveauet i bassinet. Se hvor justeringer der skal foretages for at holde det niveau. Tilsættes lige store mængder af sand i hullet og vand i puljen. Vandet skal være en fod højere end opfyldningen hver gang. Da du har en glasfiber pulje, kan for meget vand bøje pool udad. Mens alt for meget sand kan gøre puljen bue indad. Mens opfyldning, kan du også starte det næste skridt.
  8. Installer VVS. Installere de nødvendige VVS udstyr, herunder den automatiske renere, pumper og valgfrie lyser, hvis en sådan findes.
  9. Forbered værftet og hæld dækket. Der findes forskellige typer af dæk som standard eller cantilever. Efter klargøring af værftet, hæld beton og lad det sæt. Dette vil låse puljen på plads.

Du kan også vælge at installere pool indhegninger af sikkerhedsmæssige grunde eller for at holde dyrene fra at nyde en dukkert i din glasfiber pool. Ground pool installation er et sjovt projekt, hvis du kender din vej rundt udgravning, planering og VVS. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, er det bedst at forlade anlægget til de professionelle. På den måde, alt hvad du skal gøre er at få fat i din badedragt og nyd dig ny glasfiber pool.