E2r

Sådan laver du din Kabyssen køkken arbejde for dig

Kabyssen køkken er blevet et populært valg i mange hjem grundplaner, fordi de er meget funktionel. Generelt en spalte køkken er simpelthen et rektangulært rum, som kan være åben i den ene eller begge ender. Omkredsen af rummet er beklædt med skabe, og alt er inden for rækkevidde for madlavning. Desværre er dette køkken design gør præsentere nogle rum udfordringer, men det er bestemt ikke noget, at en lille organisatorisk planlægning ikke kan bidrage til at korrigere.

Trin 1

Strækker opbevaring
Skabsplads er normalt det største problem i Kabyssen køkken. En måde at frigøre noget skabsplads er at installere en pot rack. Ingen kun gør en pot rack frigøre noget plads under disken, men en pot rack kan være et designelement i rummet så godt. Der er mange stilarter til rådighed, så vælg en, der supplerer den stil i resten af dit hus.

Trin 2

Sådan laver du din Kabyssen køkken arbejde for dig. Strækker opbevaring.
Sådan laver du din Kabyssen køkken arbejde for dig. Strækker opbevaring.

Mindre kan være bedre
Når man designer en kabys køkken tænke på størrelsen af dine apparater. Hvis du vælger apparater, der er skaleret ned, såsom dem, der er almindeligt forekommende i ejerlejligheder, vil dit køkken rent faktisk ser større ud. Du kan finde køleskab, opvaskemaskine, komfur og ovne, der vil passe din kabys plads ordentligt.

Trin 3

Tænk kvalitet
En af de gode ting ved at have en lille plads er, at du har råd til at installere kvalitet, fordi du ikke behøver at beskæftige sig med mængden. Ved at bruge kvalitets materialer som granit eller marmor til dine bordplader og smukke hårdttræ til din frysere, du faktisk øge værdien af dit hjem. Da din gulvplads er minimal, kan du også råd til at installere marmor eller trægulve, hvilket vil øge værdien af dit hus samt skønheden i dit køkken. Så hvad du mangler i størrelse, kan du sikkert gøre op i kvalitet.

Trin 4

Masser af lys
Køkken belysning er afgørende, og du vil sandsynligvis ønsker at have to former for belysning. Nogle af de nye pocket belysning findes i køkkener gør for en dejlig glad atmosfære, og derefter kan du installere nogle under kabinet belysning for omgivende belysning, når du ikke arbejder i køkkenet. Hvis dit køkken åbner til ydersiden i den ene ende, får mest ud af enhver fysisk lys med en fransk dør.

Trin 5

Trin 1. Mindre kan være bedre.
Trin 1. Mindre kan være bedre.

Åbne vægge
Hvis du har plads, kan det være en mulighed for at udvide din pantry køkken ved at banke en væg eller tilføje et pass igennem i en væg. Bare åbne en væg kan gøre en pantry køkken føler sig meget større, end det egentlig er. Du kan tilføje en ø til din pantry køkken, og ved at holde den på rullerne, kan du putte det væk, når det ikke er i brug.

Trin 6

Blege farver
Generelt du ønsker at bruge en bleg farve palette, når de lægger farve på væggene i en kabys køkken. Hvis du vil have en pop af farve i dit køkken, kan du male et samlingspunkt mur en dyb, fed farve mens de øvrige vægge lysere nuancer. Du kan også vælge at holde alle væggene blege og tilføje dit pop af farve med din counter tilbehør, håndklæder og område tæppe samt.