E2r

Sådan laver du en Hilling hakke

Hilling er en teknik, der anvendes i landbruget til at styre frugter

Hilling er en teknik, der anvendes i landbruget til at styre frugt, grøntsager og andre afgrøder, hvor små bidder af våd jord bliver mounded mod bunden områder af planterne, mens den på samme tid at nedbryde jord. Metoden til Hilling er udnyttet til at forsvare afgrøder fra de kolde klimaer i sæsoner af efteråret og vinteren, sammen med frost, der kommer med foråret, øge temperaturen i jorden for planter, der kræver varme, og er en metode til skadedyrsbekæmpelse, som godt. Selvom Hilling normalt gøres med brug af tunge maskiner til store arealer, behøver mindre haver ikke, at disse typer af Hilling udstyr. Ved hjælp af en regelmæssig hakke kan gøre jobbet, fortrinsvis en, der er konverteret til udføre Hilling opgave. Her er hvordan du kan lave din egen Hilling hoe:

  • Til dette projekt, kan du enten gøre brug af en gammel hoe, at du har derhjemme, eller du kan købe en helt ny hakke håndtag at lave din egen Hilling hakke.
  • Measure nedad fra den øverste ende af en brugt, spids skovl klinge omkring 6 inches og trække i et mærke på det område, hvor din måling ender. Nu trækker i en linje tværs over mærke, du trak på klingen. Begynd at skære gennem linjen gør brug af en disk mølle. En slibende cutoff hjul kan anvendes til at gøre den skærende job så godt. Med din disk slibemaskine, skabe nogle tilfældige nicks på kanten af cut-off klinge med mellemrum i mellem dem.
  • Fra en hakke, som du allerede har, afbrød bladet uden at røre den linje, der holdt det sammen. Ved hjælp af en klemme, den spidse tip fra skovl klinge, du afbrød på hoe resterende bar placere det på en sådan måde, at det har en overlapning på omkring 2 inches fastgøre. Du kan placere Hoe bar på den ydre overflade af bladet på din Hilling hoe.
  • Fastgør klingen på hver side af linjen. Tag klemmen og begynde at gøre din svejsning til at indstille din klinge fast til baren. Din nye Hilling hoe er nu klar til brug.
  • Med en nyligt købte hakke håndtag, bore i et hul med en diameter på omkring 3/8 inches med en dybde på omkring 7 inches på håndtagets ende. Kurve en del af en bar til omkring 3/8 inches, hvis en diameter og køre det direkte ind i håndtaget på hakke. Svejs det på bladet og pund træ del af hakke mod en fast overflade til fast vedhæfte baren.

Der er mange fordele ved at Hilling teknik

Sådan laver du en Hilling hakke. Measure nedad fra den øverste ende af en brugt.
Sådan laver du en Hilling hakke. Measure nedad fra den øverste ende af en brugt.

Der er mange fordele ved at Hilling teknik. Den tillader jorden til at være mere udsatte for solens varmende stråler og de gavnlige elementer i fri luft. Kraftig regn, der kan få frø til at rådne og rødder til at drukne kan reduceres kraftigt, da det giver mulighed for ekstra fugt til at flyde ud fra afgrøderne og dens frø. Når jordbunden hilled eller hæves, er det mindre tæt, hvilket gør vigtige næringsstoffer og lommer af hår let tilgængelige for dine afgrøder, fremme sundere rødder. Den store ting ved dette er, at det ikke behøver nogen fancy udstyr til at gøre. Gør dit eget er meget billigere og får jobbet gjort lige det samme.