E2r

Sådan naturligt befri dit hjem og have af skadedyr

Det kan være sådan et besvær at finde skadedyr i dit hjem og haven

Det kan være sådan et besvær at finde skadedyr i dit hjem og have. De er gener, fordi de kan skade din ejendom, og lad det grimme. Have dem udryddet den professionelle måde kan være dyrt. Hvis du er interesseret i at komme af disse skadedyr det naturlige og organiske måde, skal du blot følge trinene nedenfor anførte.

Sådan naturligt befri dit hjem og have af skadedyr. Overvej at ændre din jord.
Sådan naturligt befri dit hjem og have af skadedyr. Overvej at ændre din jord.
  • Lad dem få mælk. Tro det eller ej mælk kan gøre underværker i befri din have af skadedyr. Bland 400 ml mælk med 700 ml mælk og hæld det i en beholder med en spray. Ryst beholderen kraftigt for at sørge for, at mælk og vand har blandet godt. Spray mælk og vand blandingen på dine planter til at slippe af med skadedyr. Ikke blot vil dette hjælpe med at holde skadedyr i skak, mælk og vand også hjælpe med at gøre din jord rigere og dine planter vil vokse godt.
  • Hold det citrus. Hvis du løber tør for mælk, kan en citrus spray arbejde lige så godt med at fjerne disse skadedyr fra din have. Du skal blot tage 100 ml citronsaft, og bland det med 900 ml vand. Bland grundigt og hæld ind i din spray container. Spray denne citrus spray sparsomt på dine planter til at slippe af med skadedyr. I modsætning til mælk og vand blanding, kan citrus spray skade dine planter, hvis du anvender for meget. Spray et fint lag over dine planter, og ikke går overbord, så du kan bevare dine planter, mens at komme af med skadedyr.
  • Bland vand og sæbe. Hvis du foretrækker noget andet at bruge, kan man blande et par ounces flydende opvaskemiddel og lidt vand. Bland godt og hæld i din spray container. Spray på de angrebne blade og du vil have et skadegørerfrit have på ingen tid.
  • Dyrk nogle blomster. Blomster tiltrækker de "gode insekter" i din have, mens den på samme tid forhindrer skadedyr i at komme i. Gør det til et punkt til at dyrke nogle blomster. Ikke blot vil dette lyse op i haven, vil du også have smukke sommerfugle til at besøge din have jævnligt, mens at komme af med skadedyr.
  • Overvej at ændre din jord. Hvis skadedyr holde på kommer tilbage, kan der være noget galt med din jord. Du kan oprette en organisk mix for din jord, så du kan forhindre disse skadedyr i at komme op. Du kan gøre dette ved at holde nogle frugtaffald for omkring 3 uger, som kan bruges til din jord. Opbevar dem i en container og placere dem uden for dit hus, så du vil ikke blive generet med rådnende lugt. Efter 3 uger grave op din jord og tilføje lunkent vand til det. Rør lidt derefter tilføje din frugtaffald organisk jord, blande det fuldstændigt. Denne økologiske og naturlige metode er billigere end at bruge pesticider, og det er meget sundere for din familie og de planter, som du planlægger at vokse.

Læs op på de forskellige måder at slippe af med skadedyr organisk eller naturligt. Du bør altid vælge den naturlige behandling i løbet af de kemiske virksomheder. De er lige så effektive, men billigere og sundere. Du kan finde en masse andre tips i havearbejde magasiner eller nogle havearbejde hjemmesider. Slå op disse blade eller steder, så du kan tilføje til din liste over naturlige skadedyr-busters.