E2r

Sådan nemt installere en karnap

Installation af en karnap kan gøres på denne måde, mens bluegrass musik spiller i baggrunden til din lytteglæde:

Hvis du allerede har et vindue leverandør og et vindue design i tankerne

Hvis du allerede har et vindue leverandør og et vindue design i tankerne, skal du blot ringe til din leverandør og planlægge en diskussion om at installere en karnap og de skridt, der er involveret i installationen. Bede ham om at hjælpe dig med at foretage målinger og inspicere byggepladsen for potentielle problemer som skimmelsvampe og sådan. Din karnap design skal være skræddersyet til de bedste resultater.

Strukturel

 1. Fjern rammen støtter og sporer holde vinduerne på plads.
 2. Fjern vindue skærme efterfulgt af den store glasrude i centrum ved at trykke på strukturen udefra. Træk forsigtigt strukturen mod dig da, løft det ud så forsigtigt som du kan.
 3. Pry indvendige karmen og vinduet tarme. Det eneste, der er tilbage for dig at fjerne ville være din vejrbestandig vinduesrammer. Du har nu fjernet rammer og afpuds fra hele åbningen.
 4. Hvis der er træ skader, fjerne et par af helvedesild og skære et par ark off skaden træ, indtil en glat overflade er afsløret. Fortsæt at erstatte det med et nyt afsnit.
 5. Fastlægge en stabil, flad og niveau stykke regulære mellemstore træ til fundamentet. Dette vil give holdbarhed til rammen.
 6. Påfør industriel styrke gummieret aluminium bånd kaldet en rødmen tape for at forhindre fugt i at sive ind
 7. Nu er det tid til at installere hovedrammen. Passe denne ind i rummet og skru rammen i.
 8. Udenfor vedhæfte støtte kabelklemmer til massivt træ over vinduet åbning på begge sider. Dernæst tråd en støtte kabel i de kabelklemmer og når vinduet dæk er plan, stramme kabelklemmen.
 9. Nu, at rammen er sikkert, fortsæt installationen af center glasrude og fastgør dette på plads ved hjælp af et elektrisk værktøj.
 10. Installer custom-made double-hang træramme som kan gøres på få sekunder ved blot snapper og vippe rammen på plads.
 11. Endelig indsætte omkring en halv tomme tyk af træ mellem rum på toppen, og den ru åbning af rammen. Brug en elektrisk sav til at skære overskydende træ derefter fortsætte ved at skrue enheden på plads.
Sådan nemt installere en karnap. Pry indvendige karmen og vinduet tarme.
Sådan nemt installere en karnap. Pry indvendige karmen og vinduet tarme.

Framing

 1. Begynd med tag beskyttelse installation.
 2. Fyld det indvendige rum af den eksponerede tag med glasfiber måtter efterfulgt af krydsfinersplader, træ trim og metalspildbakke hætter langs kanterne af taget.
 3. Dæk hele rummet af taget med industriel styrke filt. For maksimal beskyttelse, fastsætter dobbelt foringer af rødmen tape strækker sig ud over den plads, der er omfattet af industriel styrke filt.
 4. Påfør et enkelt lag af tag helvedesild så dækker den eksponerede del af tag helvedesild med metal inddækninger. Dernæst tilsættes den endelige lag af de resterende helvedesild.
 5. Nu hvor du er færdig med taget, maven eller undersiden af din karnap kræver opmærksomhed. Lag tykke træ trimmer til siderne af bugen af rammen. Du ved, at du gjorde det korrekt, når du var i stand til at danne en sekskant til at støtte maven af din karnap og derefter følge det op ved at placere stift skum installation i hulrummet, efterfulgt af et tykt krydsfiner dækning.
 6. Tag din magt skruetrækker og bruge denne til at køre i skruerne for at fastgøre den dekorative træ og præfabrikerede helvedesild.
 7. Hovedet tilbage til interiører nu og tage en dunk skum fugemasse. Spray på en god, tyk lag af fugemasse på hulrummet af de interne rammer for dit karnap til isolering mod varme og kulde. Endelig dækker de udsatte rammer med paneler, trim og dekorativt træ og bruge din el-værktøj til at drive søm i.

Endelig tager din insekt barriere skærmen og placere den på din karnap. Nu er du virkelig færdig!