E2r

Sådan opretter etiketter til en arkivskab hjælp af en pc

Hvis du gemmer værdifulde dokumenter eller papirer i et arkivskab, bør du altid mærke dem ordentligt. Realiseringen etiketter til en arkivskab er nemt nok, og du kan bruge en computer til at gøre det. Her er, hvordan man oprette etiketter til en arkivskab ved hjælp af en PC:

Sådan opretter etiketter til en arkivskab hjælp af en pc. Adgang til en computer.
Sådan opretter etiketter til en arkivskab hjælp af en pc. Adgang til en computer.
  • Adgang til en computer. Den første ting du behøver, er adgang til en pc. Normalt kan du bruge enhver computer, der kører med en stabil operativsystem. Med henblik på dette emne, skal du bruge en computer til at skabe arkivskab etiketter. Den computer, du har derhjemme, bør være tilstrækkelig. Hvis du har adgang til computere i skolen eller på arbejde (med alle de nødvendige krav) og vil ikke komme i problemer for at bruge dem på denne måde, kan du bruge dem også.
  • Sørg for at du har den rigtige software og hardware. Som tidligere nævnt en computer med stabil drift software er vigtigt, men du skal også bruge den rigtige software og hardware. Grundlæggende bør et tekstbehandlingsprogram gøre det trick sådan Microsoft Office Word. Hvis du allerede kører en kopi af programmet, har du halvvejs færdig. Den anden halvdel er, hvordan du kommer til at producere etiketter. Så du har brug for en printer. Gode printere er dyre, men er faktisk meget intelligente investeringer, da du vil bruge det i lang tid for en række forskellige projekter. Med henblik på at skabe etiketter, kan du bruge en inkjet eller laserprinter. Du kan finde en kopi af Microsoft Office og forskellige typer af printere, såvel forskellige slags papir, på din lokale computer detail / leverancer butik.
  • Ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram. Du kan stort set oprette etiketter ved at skrive dem ud og derefter udskrive dem, når du er færdig. Det er så simpelt virkelig. Du kan spille med skrifttype, skriftstørrelse og farve og tilpasse mange andre funktioner. Du kan endda tilføje billeder og billeder! Plus, "kopi" og "indsæt" funktioner gør det nemt at kopiere label designs. Ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram kan være lidt "primitiv" med masser af label-making software derude, men det kan ikke nægtes, at det får jobbet gjort.
  • Brug label-making software. Selvfølgelig, hvis du ønsker en mere "finesse" måde at skabe etiketter til arkivskabe på din PC kan du downloade eller købe label maker software. De fleste af disse programmer har en brugervenlig grænseflade og flere muligheder og funktioner til at tilpasse dine etiketter. Label Design Studio og Label Maker Pro er både en del af TopTenREVIEWS 'liste over de bedste etiketten gøre programmer. Al softwaren på listen bærer et prisskilt, men du kan være sikker på du får en solid program, uanset hvad du vælger, og du kan altid hente sporet version gratis, hvis du ønsker at prøve det, før du træffer en beslutning. Paper Label Maker er gratis for dig at downloade, hvis du virkelig ikke ønsker at bruge nogen penge.

Oprettelse af etiketter til en arkivskab med din computer er en enkel opgave kræver minimal indsats i bedste fald. Grundlæggende software og hardware er let tilgængelige og faktisk vil være til gavn for brug i andre projekter, så du ved, du ikke spilder dine penge.