E2r

Sådan oprettes en anlagt gangbro

Det er meget indbydende at træde på en anlagt gangbro

Det er meget indbydende at træde på en anlagt gangbro, der fører til din hoveddør. Det har en charme alle sine egne og er en indbydende syne for dig og enhver, der besøger dit hjem. Der er ingen ufravigelig regel i at skabe en anlagt gangbro. Det afhænger af din personlighed og hvor du befinder sig, og den mængde plads, som du er nødt til at oprette en anlagt gangbro. Du kan designe din egen anlagte gangbro eller gøre nogle forskning ved at kigge på fotografier af smukke hjem i blade og på nettet. Her er nogle tips om, hvordan du opretter en anlagt gangbro.

Sådan oprettes en anlagt gangbro. Kortlægge området og få målinger.
Sådan oprettes en anlagt gangbro. Kortlægge området og få målinger.
  • Kortlægge området og få målinger. Beslut om design eller mønster af din gangbro. Hvis du allerede har et konkret gangbro, kan du ønsker at forskønne ekstern linje af vejen. Hvis du ønsker en ny, de du nødt til at fjerne betonen først.
  • Beslut dig for de materialer, du vil bruge til vejen. Du er nødt til at vælge floden sten, præfabrikerede pavers, buske, blomstrende planter, lys eller stenplader. Du er nødt til at overveje din hårdførhed zone, mængden af nedbør, som du får i et år, og mængden af mund trafik gangbro vil modtage.
  • Hvis du har besluttet at bruge en freeform, bugtet gangbro så er det bedst at en eller anden måde spore mønsteret fra din gate til din veranda eller hoveddør eller udvide gangbro op til din have. Grav et lavvandet grøft på det område, du har identificeret til at være passage og dække det med landskab klud. Dette vil forhindre brolægning materiale, du bruger til at fore gangbro fra forliset i snavs samt undgå ukrudt og græs fra spiring mellem de brolægning materialer.
  • Plant de blomstrende planter, mens du graver renden. Giv hver plante nok plads til at vokse sundt. Vælg planter med farverige blomster, så du kan få en byge af farve i foråret og sommeren. Tilføj barkflis omkring planterne og omgive dem med dekorative sten til at udfylde hullerne og holde det overordnede udseende pænere. Hvis du herunder lave buske langs gangbroen, er du også nødt til at overveje, hvordan de vil se ud når den er fuldt udvokset. Plante dem i god afstand fra hinanden, så at der ikke bliver overfyldte senere. Fyld hullerne nedenunder med din brolægning materiale.
  • Tilføj soldrevne haven lys til at give lys til broerne i aften. Vælg et design, der vil supplere din nyoprettede gangbro og den generelle ydersiden af dit hus. Dette vil give en dekorativ touch i dagtimerne og belysning samt sikkerhed om natten.
  • Demonstrer din kreativitet og udvide din anlagt gangbro til siden og bagsiden af dit hus for at føre til en baggård haven. Dette vil forhindre folk i at træde på græsset, og give dem mulighed for at følge en sti rundt om din have.

Hav det sjovt

Hav det sjovt, mens du opretter din anlagte gangbro. Dette er en del af dit hjem, og kan føje til dit hjem elegance og appel. Beslut på designelementer og de ting, du bliver nødt til at oprette din anlagte gangbro, før du fortsætter, og lad din fantasi gøre resten.