E2r

Sådan oprettes en sindsro garden

I disse hurtige tider

I disse hurtige tider, er det meget vigtigt for ens ånd, at der stadig et fristed, hvor man kunne nyde mindst momentan pusterum fra det pres i det moderne liv. Men disse tider er også økonomisk urolige, så det bliver mindre og mindre af en tendens til at gå væk someplace i weekenden blot at erhverve, at meget tiltrængt tilbagetog. En mere almindelig option i dag er at tildele plads i ens egen have og omdanne det til et lille sted for tilbagetog, eller en sindsro have. Hvis du overvejer denne mulighed, her er nogle tips til at hjælpe dig med at oprette en sindsro have:

1. Overvej din plads. Gå til din baggård / haven, og prøv at visualisere, hvordan du gerne vil have din sindsro haven for at se ud. Husk: det er vigtigt at arbejde med, hvad du har (! Trods alt, ville du ikke ønsker at opleve stress, mens du planlægger din sindsro haven) A sindsro have behøver ikke at være ekspansiv, man kunne arbejde effektivt med bare en lille plet. Dette vil faktisk give haven en mere intim føler, hvis det er bare lille.

Sådan oprettes en sindsro garden. I disse hurtige tider.
Sådan oprettes en sindsro garden. I disse hurtige tider.

2. Sætte ord på dine idéer og definition af begrebet sindsro. Almindeligvis kan en sindsro have oversættes til et afsides sted, hvor man kunne være alene og hvor man kunne opleve fred og ro. Oversat, vil nogle af de særlige kendetegn ved en typisk sindsro have være som følger: væk fra den intense varme fra solen, væk fra støj, skygge og aflukket og fredelig og afslappende. Du ønsker måske at skrive alle dine ideer ned i en notesblok, og de ord, du sætter vil hjælpe dig konkretisere, hvad sindsro betyder for dig.

3. Planlæg hvad du ønsker at sætte i din sindsro haven. Baseret på de egenskaber, som du har skrevet ned, så spørg dig selv: Hvad skal du have med i din sindsro have? Typisk vil du ønsker at have grønne, som man ser på grønne ting hjælpe folk føler afslappet. Plan for hvilke slags planter mest appellerer til dig, overveje det niveau af vedligeholdelse, som du ville være i stand til at give dine planter. Hvis du ikke ønsker at investere for meget tid omsorg for dine planter, kan du spørge på en havearbejde butik for forslag til strygelette flerårige planter.

Du vil sandsynligvis ønsker at sætte et center i haven, hvor du vil placere en vuggende eller endda en hængekøje. Denne måde, du ville have et sted, hvor man kunne sidde at beundre resten af sindsro haven.

Her har du det.
Her har du det.

Du kan også vælge at placere et springvand i midten eller i et hjørne af haven. Lyden af strømmende vand normalt giver en følelse af fred og ro i ethvert miljø.

Overveje at placere belysning i din sindsro haven. Dette er så du kunne nyde det selv i løbet af natten. Og hvorfor ikke overveje at planter, der frastøder myg? Nogle af disse planter er citronella græs, rosmarin og morgenfruer.

4. Udlede ideer fra eksisterende serenity haver. Gennemse online billeder af sindsro haver, hvor man kunne udlede idéer fra. Husk, at du ikke behøver at kopiere disse præcist, specielt da du måske bemærke, at mange sindsro haver på skærmen er ekstravagante og ekspansiv prøver.

Her har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at skabe en sindsro have. Investering i en vil helt sikkert være det værd, da det vil hjælpe med at give dig den ro og fred i sindet, som vil hjælpe dig med at udføre endnu bedre på dit job. Held og lykke!