E2r

Sådan planter et privatliv hæk

En privacy hæk er én ting du kan plante på din have i stedet for at sætte mure op af beton eller høj hegn. Dette er en fantastisk måde at holde dit privatliv i dit hjem uden at skulle sætte grimme hegn eller mure. Du kan også vælge den type hæk, som du ønsker at plante for at tilføje til den æstetiske værdi af dit hus.

Sådan planter et privatliv hæk. Det er de tips om, hvordan du kan plante dit eget privatliv hæk.
Sådan planter et privatliv hæk. Det er de tips om, hvordan du kan plante dit eget privatliv hæk.

Her er nogle tips om, hvordan du kan plante dit eget privatliv hæk:

  1. Type af hæk. Den første ting du skal gøre er at planlægge, hvilken type af privatlivets fred hæk, du ønsker at plante i din have. Du kan gøre online forskning om de forskellige typer af hække, der er bedst bruges som privatlivets fred kanter. Du kan derefter vælge et privatliv hæk, som du ønsker, når valg er indsnævret.
  2. Planlægning. Når du har valgt den rigtige hæk, er den næste ting du skal gøre at lave en plan, hvor du vil placere dine hække. Når du planlægger, tage hensyn til højden og bredden af hækken, som du kommer til at plante. Foretag justeringer for væksten af hække og sørge for, at det ikke vil gå over din nabos ejendom.
  3. Kom din plante hæk. Når du køber planten hækken, som du vil bruge, så spørg plante eksperter på de modne målinger af de planter, så du kan placere dem korrekt på din ejendom uden dem overlapning eller uden at de har huller i mellem. Du bliver også nødt til, hvordan man tager sig af de levende hegn, så de kan vokse ordentligt og tjene sit formål som et privatliv hæk.
  4. Plantning privatliv hækken. Du kan allerede nu plante privatliv hækken på din ejendom. Du bliver nødt til at vente på det til at vokse, før du kan få fuld fortrolighed. I mellemtiden kan du sætte andre planter til midlertidig placering på de områder, hvor hækken endnu ikke vokser helt. Efter et par uger eller måneder, når hækken er allerede modnet, kan du allerede fjerne de midlertidige anlæg og placere dem andre steder.
  5. Vedligeholdelse. Du bliver nødt til at opretholde de hække til at holde dem ser ren ved trimning. Trim hække en gang imellem, når du ser, at der er omstrejfende stilke stikke ud af den figur, du ønsker, det skal have. Hvis du ønsker en mindre ensartet udseende, kan du lade hækken vokse ud og bare klip fra de grene, der kan synes ud af sted, eller som er for lang til hækken.

Det er de tips om, hvordan du kan plante dit eget privatliv hæk

Det er de tips om, hvordan du kan plante dit eget privatliv hæk. Dette er et godt valg for dig, især hvis du ønsker at holde designet af din have. Det er også en god idé, hvis du ikke ønsker at fornærme din nabo ved at placere et højt hegn eller betonvægge at sætte en grænse for din ejendom. Nogle af de buske, som du kan bruge, er sommerfuglen bush, kirsebær laurbær eller spirea.