E2r

Sådan planter kimplanter

Med den stadigt stigende ståhej om klimaændringer

Med den stadigt stigende postyret omkring klimaforandringer, har mange udviklet måder på, hvordan man kan hjælpe deres lokalsamfund i bekæmpelsen af denne dilemma. En ting du kan gøre for at hjælpe dit samfund er ved at plante træer omkring dit nabolag. Træer giver off ilt, vi behøver for at leve, mens absorbere kuldioxid, en skadelig gas, der bidrager til den globale opvarmning ved at blive fanget i atmosfæren. Således med flere træer i dit samfund, vil mængden af kuldioxid, der er akkumuleret i atmosfæren gradvist og væsentligt reduceret. Under Arbor Day, er en masse træer plantet i hele landet. Men du behøver ikke at vente på Arbor Day kommer for at plante træer selv, gør du? Her er nogle få vejledninger om, hvordan at plante kimplanter:

Sådan planter kimplanter. Plantning træet sætteplante.
Sådan planter kimplanter. Plantning træet sætteplante.
  1. Typer af træer. Vælge hvilken type træ til planten er vigtig, og du nødt til at overveje det miljø, hvor du kommer til at plante det. Den måde du plante træet også afhænger af, hvad dens type er. Hvis du vil have træer, der vil tjene som pynt til din værftet, så du kan lige så godt overveje at plante nogle blomstrende træer. Der findes mange arter af blomstrende træer til rådighed, og du behøver kun at vælge hvilken en der passer dine æstetiske behov. Du kan også plante busk træer for at tjene som pynt til din værftet. Cedar træer, på den anden side er slægt af nåletræer, og er langt større typer, der kræver en langt mere omfattende måde plantning og pleje.
  2. Plantning træet sætteplante. Ved plantning træet sætteplante, vælge den rigtige sted og årstid. Det er tilrådeligt, at du plante træer i løbet af efteråret. Plantning i løbet af foråret eller sommeren kan kun skade træet sætteplante. Hvis du har valgt som træ sætteplante du ønsker, og det rigtige sted at plante det, tage din skovl og grave et hul. Størrelsen af hullet vil afhænge af typen af træet. Større typer har brug for større huller, selvfølgelig. Efter dette placere langsomt træet kimplante i hullet. Derefter sætte nogle gødning omkring sætteplante før fuldstændig dækker hullet. Du kan vælge at vælge organisk gødning, såsom kompost, hvis handelsgødning ikke er tilgængelige.
  3. Hvor får de planter. Du kan gå omkring dit sted og ser, om et frø planteskole er tilgængelig. Du kan også gennemse internettet, hvis du ikke kan finde en i dit samfund. Men bortset fra planteskoler, som du kan finde via internettet tilbyder nogle hjemmesider mindesmærke træer, som du kan plante i din værftet. Intet kunne være mere passende end en levende gave til minde om vedtagelsen af dine kære. Hvis du er interesseret i at købe memorial træer, kan du besøge www.tree2mydoor.com for en række mindesmærke gaver. De har, hvad de kaldte en "Memorial Tree Gift Pack", som omfatter en indfødt træ ungt, en mindeplade, træbeskytter rør og personlig sympati-kort. Du kan også besøge en anden hjemmeside, som tilbyder den samme service, www.memorialtrees.com .

Faktisk kunne intet være en mere passende måde at hjælpe dit samfund og miljøet end at plante træer. Selvom kimplanter brug for en betydelig mængde tid, før de kan blive fuldvoksne træer, se dem vokse er sådan en berigende oplevelse.