E2r

Sådan reparere cement vægge

Der er grunde til de fleste huse sport cement vægge på ydersiden

Der er grunde til de fleste huse sport cement vægge på ydersiden. First off, det er mere robuste end træbaserede vægge. For det andet giver maksimal isolering mod udefra elementer således, at beskytte de kørende fra det. For det tredje giver en brand-fri isoleret barriere. Men gennem naturlig slitage, vil dette engang robust cement væg i jeres snart vakle på grund af mange faktorer såsom tryk indvendige og udvendige temperatur, flytning af jorden under det, og selvfølgelig andre naturlige faktorer såsom som jordskælv og tyfoner. Skade på en cement væg vil starte i form af små revner. Hvis disse revner ikke bliver repareret og tendens til det samme, vil det sprede sig som en virus og snart nok, vil det være årsag til muren tumbling ned en dag i fremtiden. Derfor er det vigtigt at reparere eventuelle tegn på revner, så snart du ser dem. Her er nogle skridt til at holde din væg robust og elastisk.

Sådan reparere cement vægge. Undersøg dine vægge.
Sådan reparere cement vægge. Undersøg dine vægge.
  • Undersøg dine vægge. Dette bør gøres fra tid til anden som revner kan tilsyneladende ud af ingenting, somme tider i de mest uventede steder. Men de fleste revner starter i bunden, så skal du sørge for at være opmærksom på dette område af væggen, når inspicere det.
  • Vedtage de reparationer. For at reparere en væg med mild til svær revner, skal du cement. Det er den eneste måde at udfylde disse huller og give begge sider af revnen til obligation. Bland cement som anvist på emballagen. Sørg for at holde den fugtig indtil du er klar til at anvende den.
  • Før påføring af cement fyldstof, skal du prep væggen, især området af revnen. Hvis revnen er for fin, skal du udvide det en smule, så du kan indsætte påfyldning lige i centrum. Dette vil indebære en mejsel arbejde. Sørg for at rydde op i rodet efter og børst eventuelt resterende snavs.
  • For at anvende cement, skal du bruge en spartel og sørg for at få cement fyldstof dybt inde i revnen, så dybt, som det kan gå. Brug kniven til niveau fyldstoffet med resten af væggen, når revnen er fyldt og pakkes.
  • Du bliver nødt til at udtørre cement, for at det at skabe obligationen. Du kan temperament og hjælpe processen ved at dække den nyligt lappet knæk med plastik pap. Dette vil gøre det muligt fyldstoffet tørre på indersiden går ud. Men husk, at jo længere fyldstof tørrer, jo stærkere vil obligationen blive.
  • Nu, hvis problemerne på væggen er mindre huller, dem, der vil ikke rigtig påvirke integriteten men kan påvirke æstetik af muren, skal du blot udfylde den med enten cement fyldstof eller nogle spackle.

Uanset hvad er tilfældet, kan en slibning af reparationen for at svare fyldstoffet med resten af væggen. Når man er færdig med reparationer kan man male det område af væggen til at matche farven af resten af væggen.