E2r

Sådan reparere en bare plaster på en græsplæne

En grøn græsplæne giver en afslappende udsigt, og som har en nøgen patch, der ligner en skaldet plet er ikke attraktivt. Den nøgne plaster kan være dækket med et andet sæt af græs, men for at sikre, at det ikke bliver bare igen, skal du følge disse trin:

Ryd op i nøgne patch

Sådan reparere en bare plaster på en græsplæne. Ryd op i nøgne patch.
Sådan reparere en bare plaster på en græsplæne. Ryd op i nøgne patch.

Ryd op i nøgne patch. Normalt en nøgen patch vises, når jorden er for kompakt. Ved hjælp af en rive, tørt græs og sten fjernes fra den nøgne patch. Derefter bruge en græsplæne rake, bryde jorden op. Hvis du har svært ved at bryde op, fugte det først med vand. Så tilføje nogle kompost eller lerjord i den eksisterende jord og bland det sammen. Derefter udjævne jorden med resten af plænen.

Plant nye frø

Plant nye frø. Du kan nu plante nye frø til græsset. Drys frøene jævnt over plasteret. Du kan tilføje gødning til at hjælpe i spiring og hurtigere vækst. Hvis du har brugt kompost, så en gødning kan ikke være nødvendig. Rake frøene i jorden, men ikke for dybt, og sikre, at frøene ikke ophobes på ét område alene. Let træde på jorden, så at frøene er i kontakt med jorden, og det vil ikke blive blæst væk af vinden. Vand frøene let, undgå at drukne frøene eller over vanding, da frøet kan løbe af med det strømmende vand.

Nurture indtil det blander med resten af plænen

Nurture indtil det blander med resten af plænen. Fortsæt vanding frøene, holde jorden fugtig, men ikke våd. For at undgå fugle fra at spise frøene kan du placerer reflekser at skræmme dem væk. Undgå denne del af plænen ved klipning indtil det tidspunkt, det er vokset og er i samme højde med resten af plænen.

Prøv andre alternativer

Nurture indtil det blander med resten af plænen. Prøv andre alternativer.
Nurture indtil det blander med resten af plænen. Prøv andre alternativer.

Prøv andre alternativer. Hvis et plaster sker på samme sted hver gang, og ingen mængde af græsplænen reparation og såning løser det, så kan du bare sætte en anden haven ornament på det i stedet, så som en sten springvand, en potteplante blomstrende plante eller bare plante en ornamental busk . Dette kan endda forbedre din græsplæne, vender en nøgen patch ind højdepunktet i din forhave.

Undgå yderligere patches

Undgå yderligere patches. Hvis kurere den nøgne patch virker, så undgå yderligere patches ved jævnligt vande plænen. Hvis årsagen til den nøgne patch er, at børnene altid træder på det, så måske placere sten på området walking vil hjælpe. Nogle gange, skyggefulde områder forhindrer græs fra voksende. Du kan vælge en sort, vokser også i skraverede områder. Hvis der ikke er en sådan sort i dit område, så du kan vælge at sætte planter eller andre haven ornamenter i dette område i stedet. Kæledyr kan også forårsage nogle forstyrrelser i plænen, og kan være årsagen til de bare pletter. Du kan sætte et hegn omkring din hunds udpegede område, så de undgår "skade" plænen.

Også, når reparation plænen, sørg for at undgå den tørre sæson, da plantning kan være upraktisk. Time plasteret reparation og frø plantning i løbet af forårssæsonen.