E2r

Sådan søger du gødning til en græsplæne

Målretning et mål om at opnå en velholdt græsplæne er et tegn på at være en ansvarlig boligejer. Det er ikke kun hjælpe med at give ud ordentlig forsyning af ilt, men også bidrager til hele udseendet af kvarteret. At have en sund og grøn græsplæne er opnåeligt. Anvendelsen af gødning som jord ændring fremmer sundere vækst af græsset på grund af de makronæringsstoffer det indeholder ligesom kvælstof, fosfor og kalium. Det er ikke en kompliceret procedure, da den direkte anvendes til plænen.

Sådan søger du gødning til en græsplæne. Kontroller den rigtige type gødning i henhold til en alder af græs i plænen.
Sådan søger du gødning til en græsplæne. Kontroller den rigtige type gødning i henhold til en alder af græs i plænen.

Her er hvordan man anvender gødning på en græsplæne:

  • Kontroller den rigtige type gødning i henhold til en alder af græs i plænen. Spørg om råd hos den lokale forhandler og eksperter, når det kommer til gødning bevidsthed og havearbejde. De fleste gødninger er for stærke, der kan skabe skader i hele plænen, hvis ikke anvendt korrekt. Køb den rigtige en, der indeholder tilstrækkelige næringsstoffer og lette kemikalier, der ville gøre sundere græs. Hvis det er et udgangspunkt græs derefter købe en, der indeholder de letteste kemikalier og ville gøre græsset gro hurtigere og tykkere. Hvis det var en allerede etableret græs derefter få den type gødning, der har komplette næringsstoffer for dets vedligeholdelse.
  • Bær ansigtsmaske og hånd handsker. Sørg altid for at din hud og øjne er godt beskyttet inden sprede gødning, fordi kemikalier og andre stoffer, der anvendes på gødninger er for stærke, de kan brænde huden, hvis sikkerhedsforanstaltninger ikke anvendes. Dobbelttjek hvem er omkring området. Der bør ikke være børn, kæledyr eller nogen allergisk over for kemikalier eller stoffer eksponering for at undgå sygdom eller tilskadekomst. Sikkerhed kommer altid først!
  • Anbring haveslangen nærheden. Nogle stoffer i gødning kan beskadige eller endda dræbe resten af planterne i haven. Hvis der under programmet visse gødninger blev spredt på dem, afhente haveslangen højre væk og vand disse planter for at fjerne de kemiske rester. Ved anvendelse af gødning er at hjælpe hurtigere og sundere vækst af græsset og ikke at dræbe resten af planterne, så vær forsigtig, når du gør disse trin.
  • Begynd at sprede gødning på plænen. Lav en langsom tempo til korrekt og jævnt sprede det over hele plænen. Spred det efter vindretningen. Stop hvis det blæser for at undgå ujævn spredning.
  • Vand plænen. At fuldføre proceduren bruge en haveslange eller investere på græsplæne sprinkler, der vil ordentligt distribuere regelmæssig forsyning af vand på hele plænen.

Dette er den grundlæggende procedure om hvordan man ansøger gode gødning til plænen. Men det stadig afhænger af den anbefalede procedure i henhold til gødning producenten, så det er tilrådeligt at læse etiketter omhyggeligt. Spørg venner, der er også i havearbejde om deres egne erfaringer og deres indflydelse på et bestemt mærke. Kontroller internettet såvel for større bevidsthed om brugen af gødning.