E2r

Sådan vælger du en grøn centralstøvsuger

Hvis du er i markedet for en centralstøvsuger system til dit hjem

Hvis du er i markedet for en centralstøvsuger system til dit hjem, gå grøn. Centralstøvsuger er installeret i et område af dit hjem. Motoren og opsamlingsenhed er indbygget i et bestemt område af huset. En letvægts hus er så sat i enheden for at suge ud af snavs, støv og snavs. Eksempler på grønne centrale støvsugere er dem, der foretages af Imperium, Vacu-Flo og Vacu-Maid.

Sådan vælger du en grøn centralstøvsuger. Betyder det spare på energien?
Sådan vælger du en grøn centralstøvsuger. Betyder det spare på energien?

Der er flere spørgsmål, du skal spørge dig selv, før du vælger en grøn centralstøvsuger.

Er det bæredygtigt? Du vil have din centralstøvsuger til at vare så længe som muligt. Der er centrale vakuum systemer, der har det, der kaldes en afbryder. Dette er for at forlænge levetiden af vakuum s motor. Når vakuum registrerer, at børsten er ved afslutningen af sin brugbare levetid, en særlig interrupter stopper motoren. Dette vil give dig mulighed for at erstatte vakuum børster før det skader motoren.

Betyder det spare på energien? Nogle centralstøvsuger-systemer har en standby-afbryderen. Når et apparat er på stand-by strøm, der stadig bruger den op energi, der rent faktisk kunne reddes. Kig efter et system, der har en tænd / sluk-knap, der helt Slukker enheden. Denne type centralstøvsuger kan spare dig energiomkostninger. Der er ingen energi lækage, da den ikke bruge vampyr magt (eller standby strøm). Også kigge efter et vakuum med en turbine motorhoved stedet for én med en elektrisk strøm hoved.

Er det lavet af genbrugsmaterialer eller genbrugsmaterialer? Vælg en centralstøvsuger system med dele, der er Green bygget. Dette betyder, at de processer samt de anvendte materialer af fabrikanten er miljøvenlige. Vakuummet bør være fremstillet af metal. Materialerne, der anvendes til emballering af de faktiske centrale vakuum sammen med dele udføres af genbrugsmaterialer også. Der bør ikke være styro-skumstykker i emballagen. Gå med en virksomhed, der kan genbruge din gamle centralstøvsuger system.

Hvis du er i markedet for en centralstøvsuger system til dit hjem. Er det lavet af genbrugsmaterialer eller genbrugsmaterialer?
Hvis du er i markedet for en centralstøvsuger system til dit hjem. Er det lavet af genbrugsmaterialer eller genbrugsmaterialer?

Er systemet kommer med en pose? Hvis den centrale vakuumsystem bruger en pose til at gemme snavs og støv, er det ikke grøn. Gå efter en poseløse system, der hjælper med at spare træerne samt mindske dens indvirkning på lossepladser. Du kan også spare penge, når du ikke behøver at købe udskiftning poser hele tiden. Filteret anvendes af vakuum, skal være vaskbart og permanent for at systemet kan betragtes miljøvenlige.

Har centralstøvsuger aftræk udenfor? En fordel ved et grønt centralstøvsuger er at holde kvaliteten af indeluften på et højt niveau. Den bør holde dit hjem helt støvfri. Dette betyder vakuumsystemet skal ventileres mod ydersiden. Alle allergener, støv og snavs ledes udenfor hjemmet fuldstændigt at indersiden af huset rent.

Leder du efter en grøn centralstøvsuger er ikke svært

Leder du efter en grøn centralstøvsuger er ikke svært. Der er en række virksomheder, der er bevidste om deres indvirkning på miljøet. Det er producenter, der laver centrale vakuum systemer som er miljøvenlige anvendelse af genanvendelige materialer og beskæftiger grønne fremstillingsprocesser i produktion deres produkt. En grøn centralstøvsuger er vejen at gå, hvis du ønsker at mindske din negative indvirkning på naturen og opbygge en grønnere hjem.